RE: PL: Manchester United - Everton (05.10.2014; 13:00)
Dobrze, że po tym spotkaniu czeka nas przerwa na mecze międzypaństwowe. Między spotkaniem z Evertonem, a West Bromwich Albion mamy 15 dni przerwy, dzięki czemu Jones, Smalling, Carrick, Fellaini i przede wszystkim Herrera powinni wrócić do gry. Potem czeka nas prawdziwy maraton Chelsea, City, Crystal Palace, Arsenal. W sumie to dobrze, że nie mamy LM. Teoretycznie powinno być nam łatwiej o punkty.
Jeśli chodzi o skład na jutro, to jedyną niewiadomą wydaje się być zastępstwo dla Herrery. Z tego co mówił LVG na konferencji, to Mc'Nair znów wyjdzie w I składzie, bo jest jedynym zdrowym prawonożnym stoperem. W miejsce Rooneya zagra Mata, czyli w końcu na pozycji "10" będziemy mieć odpowiedniego zawodnika na odpowiedniej pozycji. Ciekawe jestem kto będzie trzecim środkowym pomocnikiem... Fellaini odpada, bo Holender przekazał, że Belg nie jest jeszcze gotowy na 90 minut. O Carricku ani słowa, jednak Michael też dopiero niedawno zaczął treningi z drużyną, więc wydaje się, że faworytem jest Fletcher. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie pomysł na granie Valencią w środku pola. Jego indolencja w ofensywie, a także braki defensywne tylko będą nam stwarzać problemy.
DDG - Rafael, Mc'Nair, Rojo, Shaw - Fletcher Blind Di Maria - Mata - Falcao, van Persie
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój Blog: Pod presją czasu
|