Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Hubson Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,275
Reputacja: 12
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Co do Godina i Mirandy bo on także jest wymieniany w kontekście transferu do nas. Ja byłbym ostrożny w ich transferach. Mam w pamięci, że Godinowi który gra w Atletico przecież od długiego już czasu zdarzały się za młodu dosyć spore błędy. Mecze bardzo dobre przeplatał dużo słabszymi. Mam wrażenie, że ich dobra gra to zasługa systemu jakim gra Atletico i wyjmowanie stamtąd stopera nijak nie da gwarancji, że będzie prezentował to samo u nas.

Tak na dobrą sprawę to ciężko znaleźć jakiegoś stopera odpowiedniego dla nas. Hummels mam wrażenie, że dużo lepszy jest w rozgrywaniu od tyłu niż jest to jakiś genialny obrońca. Nawet MŚ to pokazały. Generalnie jak pokazują statystyki nie jest tak źle z naszą defensywą choć obraz ten zamazuje fakt, że De Gea jest w najlepszej jak dotąd formie.

Dalej uważam, że bronimy kiepsko jako drużyna. Wydaje się, że problemem jest ustawienie pomocy skoro ma być 3 napastników. Dlatego van Gaal zwiększa liczbę obrońców, żeby obrona nie była tak osamotniona. Problem w tym, że brakuje środka pola i to tam szukałbym wzmocnień. Tylko, że zanim będziemy mówić o wzmocnieniach to kluczowym jest poukładanie spraw z atakującymi i wybranie formacji w której chcemy grać.
19-01-2015 20:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Hubson - 19-01-2015 20:59

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości