Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FA: Manchester United 1-2 Arsenal FC (9.03.2015)
Tomassen Offline
Linguistics Llama

Liczba postów: 1,768
Reputacja: 8
RE: FA: Manchester United 1-2 Arsenal FC (9.03.2015)
michal85 napisał(a):Liczyłem na inne zachowanie Welbza, ale tak bardzo znowu się na nim nie zawiodłem. Czemu? Nie była to cieszynka w stylu Adebayora. Nie podbiegł nawet do swoich kibiców, a cieszył się (i to wcale nie jakoś mega) ze swoimi kolegami. I koniec końców okazał szacunek klubowi, dla którego gra obecnie w starciu z zespołem, który go kopnął w dupę, aby zrobić miejsce dla przepłaconej gwiazdki. A że chłopak w dodatku nie strzela bramek co tydzień i o swoją pozycję musi walczyć...

sebos_krk napisał(a):Były nasz napastnik, oddany do jednego z naszych głównych rywali strzela bramki pogrążające United, a ten co za niego przychodził, podobno jeden z najlepszych na świecie, nawet murawy nie wącha. Parodia.

Welbeck, wracając na własną połowę po strzelonej bramce rzucił nienawistne spojrzenie w stronę ławki (tak to przynajmniej wyglądało). Czyżby patrzył na LvG, chcąc jednocześnie rzucić "Gdzie ten Falcao?" Big Grin

Mnie trudno wypowiadać się w kontekście całego spotkania, bo go nie oglądałem, jedynie dość obszerny skrót. Di Maria... zachowanie żenujące, ale poza tym nie grał źle. Zaliczył asystę dobrą wrzutką, poza tym sam miał kilka dobrych okazji, w których oczywiście brakło precyzji. Januzaj - żenada numer dwa.

Zastanawiam się, kiedy MU zacznie grać na tyle, żeby DDG nie zaczął rozglądać się za nowym klubem. Co tu dużo mówić, w tym sezonie (po raz kolejny) żadnego trofeum, a i top4 to też jeszcze sprawa otwarta.

I tak będę skakać po tapczanie
I nigdy szare życie mnie nie złamie
Na podłodze leżą klocki rozsypane
Ja poukładam je

I tak swoich marzeń wam nie oddam
Póki w żyłach krew nigdy się nie poddam
Będzie trzeba to bałagan swój posprzątam
Ja poukładam się
10-03-2015 15:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: FA: Manchester United 1-2 Arsenal FC (9.03.2015) - Tomassen - 10-03-2015 15:47

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości