Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 3-0 Tottenham Hotspur (15.03.2015)
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: PL: Manchester United 3-0 Tottenham Hotspur (15.03.2015)
Wypadli nam ulubieńcy van Gaala van Persie i Di Maria i od razu w drużynę tchnęło jakby nowe życie. Nie widzę powodu, żeby oni obaj + Falcao mieli z miejsca wrócić do podstawowej 11stki. Skoro sam van Gaal mówi o potrzebie aklimatyzacji Angela, to niech da mu czas i pozwoli popatrzeć na wszystko z boku.

Jestem pod ogromnym wrażeniem Herrery w tym meczu, taki cichy bohater, dla mnie osobiście MOTM na równi z Fellainim. Nie wiem jak van Gaal mógł pomijać Andera do tej pory i marginalizować jego rolę w zespole. Inna sprawa, że w obecnym ustawieniu Herrera może idealnie się odnajdywać. Trochę to smutne, że dopiero pod koniec sezonu van Gaal spróbował zagrać parę spotkań jednym napastnikiem. Rooney po przesunięciu na szpicę sprawia wrażenie, że cieszy się grą tak jak za dawnych czasów i są tego efekty. Wszyscy zagrali wczoraj bardzo dobry mecz, mam nadzieję, że van Gaal nadal będzie podążał w tym kierunku, ale nie wiem czy na Liverpool za tydzień nie powinien przygotować czegoś specjalnego, bo Scouserzy są mocno w gazie.

Jeszcze jedno:
Nie śmieszą was cieszynki Fellainiego? :-) możnaby się zastanawiać czy celebruje zdobycie gola, czy wkurwia się na kibiców i spuszcza z siebie jakieś niewiarygodne ciśnienie...

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2015 08:02 przez Silvan.)
16-03-2015 07:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United 3-0 Tottenham Hotspur (15.03.2015) - Silvan - 16-03-2015 07:55

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości