Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Chelsea FC 1-0 Manchester United (18.04.2015)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: PL: Chelsea FC 1-0 Manchester United (18.04.2015)
Under, co Ty ćpiesz :O Herrera był fatalny? Jeden z najlepszych dziś, w pierwszej połowie był niemal perfekcyjny. Nie spodziewałem się, że może być tak dobry na DMie, a on odbierał mi piłki, jak juniorom. Do tego dobrze regulował tempo gry, kosmiczny balans ciałem, mądre prowadzenie gry. Dziś był lepszy, niż Blind w większości meczów na DMie. Jednak czym prędzej trzeba go nauczyć - odpowiedzialności. Nie tylko dziś, ale ma gość tendencje do tego, aby nagle z dupy wykonać idiotyczne podanie, powodujące stratę i bardzo groźną kontrę. Jak nad tym popracuje, to będzie królem naszego środka pola.

Co do meczu, to zgadzam się z Wami. Mimo tych braków dobre zawody w naszym wykonaniu. Niemniej, ja będę się kłócić, że dało się to lepiej ustawić. Dając albo Antka do środka i Rafała na prawo, albo dając Felle na CMa, Angla na skrzydło i Mate na dyche. Ale cóż, było nieźle, mieliśmy swoje okazje, nie wykorzystaliśmy, trudno. Potwornie żałuje, że tak nas dojechały te kontuzje :/

Jeśli chodzi o grajków, to wszyscy raczej na dobrym poziomie. Na duże plusy Shaw i McNair. Luke w ogóle jakby schudł i szczególnie jego szybkość mnie ogromnie zaskoczyła. Takiego Shawa chce oglądać. Na plus oczywiście też wspmniany Herrera. No i chyba tyle. Reszta po prostu dobrze, albo poprawnie.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2015 23:16 przez RedLucas.)
18-04-2015 23:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Chelsea FC 1-0 Manchester United (18.04.2015) - RedLucas - 18-04-2015 23:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości