Cytat:Coutinho jest naprawdę dobry, ale umieszczenie go w "11" sezonu to jakaś kpina... 4 bramki i 6 asyst - jak to się ma do 3 bramek i 17 asyst Cesca? Toć już nawet Sterling bije na głowę swojego klubowego kolegę - 7 bramek i 10 asyst.
Albo Gylfi Sigurdsson który w tym sezonie jest one-man team w Swansea. Widziałem na Squawce statystykę, jakieś 2-3 kolejki temu, że więcej wykreowanych szans niż Brazylijczyk miał... Bobby Zamora.
Ja próbowałem sam wybrać taką jedenastkę i mam duży problem z bokami obrony, nie umiem wybrać jednoznacznie między Bertrandem i Azpilicuetą, albo Ivanovicem i Clynem. Na pewno Cahill jest trochę przeceniany i umieszczany na wyrost(choć i tak to półka wyżej niż stoperzy United).
Czy Kane faworyzowany? Trudniej strzelić 20 bramek mając u boku Towsenda i Lamelę, niż Fabregasa z Hazardem
. Akurat ten chłopak jest w tym sezonie najlepszym napastnikiem ligi obok Kuna. Costa tak jak Foster napisał, wiele traci bo nikt złamasa nie lubi.
DDG; Ivanovic-Terry-Fonte-Bertrand; Alexis-Schneiderlin-Fabregas-Hazard; Aguero-Kane
Za rok w tej jedenastce znajdą się Shaw, Di Maria i Rooney