Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Under Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,138
Reputacja: 31
RE: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Wiesz co, z jakiegoś powodu trzymam kciuku za ten klub. I nigdy specjalnie nie obchodziły mnie trofea(dość powiedzieć, że u schyłku Fergusona zacząłem równolegle wspierać Koguty bo.... United za dużo wygrywało). Mimo to ten klub zawsze miał zasady.

Cytat:Zespół powinien opuścić Roo i RVP a niewykupywanie Falcao to oczywista oczywistość mam nadzieję.
Abstrachując od tego czy się zgadzam czy nie - trudno byłoby znależć kupca na Rooney'a, kupca na RvP i jeszcze następców.

(06-05-2015 04:50)Under napisał(a):  Wiesz co, z jakiegoś powodu trzymam kciuku za ten klub. I nigdy specjalnie nie obchodziły mnie trofea(dość powiedzieć, że u schyłku Fergusona zacząłem równolegle wspierać Koguty bo.... United za dużo wygrywało). Mimo to ten klub zawsze miał zasady.

Cytat:Zespół powinien opuścić Roo i RVP a niewykupywanie Falcao to oczywista oczywistość mam nadzieję.
Abstrachując od tego czy się zgadzam czy nie - trudno byłoby znależć kupca na Rooney'a, kupca na RvP i jeszcze następców.

Cytat:Chłopaki grają i strzelają bramki w championship mając 22-23 lata i to ma być szczyt ich możliwości?

Pieniądze i to całkiem nie najgorsze na pewno dostaniemy jeśli będziemy chcieli ich sprzedać. Jeese to reprezentant angielskiej młodzieżówki, który całkiem regularnie występuje w niej w pierwszej 11-stce.
Rocznik 1992. Nie wiem co to z argument z tą młodzieżówką. Przypominam, że od prawie 10 lat reprezentacja Anglii to nieudolna zbieranina, pośmiewisko i w skali świata mocno przeciętna drużyna. Skoro w seniorskiej kadrze grają ludzie typu Mason, to nagle młodziezówka ma być świetna? Jeśli masz 23 lata i nie masz pewnego miejsca w składzie Championship to znaczy, że jesteś słabym piłkarzem.

Zestaw z Lingardem jego rówieśnika, Sona z Leverkusen i porównaj ile obaj mają występów na najwyższym poziomie. Albo Eriksena.

Poza tym fakt, że w ostatnich 10 lat najlepszym produktem akademii United jest Welbeck(i to jedyny jej wychowanek nie będący przeciętniakiem) raczej nie daje powodów do optymizmu w ich przypadku.

Po raz kolejny zastanawiam się kiedy Premier League zreformuje ten idiotyczny system z U-21 Premier League.

FREE SAMCRO

#VanGaalOUT
#MoyesOut już nieaktualne, ale zostanie tu na zawsze
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2015 05:04 przez Under.)
06-05-2015 04:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Under - 06-05-2015 04:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 77 gości