Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 1-1 Arsenal FC (17.05.2015)
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: PL: Manchester United - Arsenal FC (17.05.2015, 17:00)
Tak jak napisał na swoim blogu Juan Mata, myślę że Old Trafford zasługuje na godne zakończenie sezonu. Wielokrotnie kibice United w tym sezonie zdzierali gardła i dopingowali zespół, nawet gdy grał tragicznie, co niejednokrotnie zaskakiwało samego van Gaala. Ekipa wyjazdowa również należy do najlepszych w lidze. Coś się tym kibicom (i nam kanapowcom również) należy! Arsenal to trudny i niewygodny przeciwnik, w dodatku przełamali się w pojedynkach z Diabłami i wykopali nas z FA Cup. Myślę, że wszystkich kibiców United (w tym także mnie) do tej pory boli ta porażka. Osobiście oczekuję, że Diabły ostatni raz w tym sezonie na poważnie zepną tyłki i zaorają nimi murawę, żeby odegrać się na Arszenikach za poprzednią porażkę. Jeśli tak się stanie i klepniemy ostatecznie top 4, to w meczu z Hull można dać szansę rezerwowym i młodszym zawodnikom, teraz jednak trzeba podejść do tego spotkania z maksymalną koncentracją i jak to się mówi "na pełnej kurwie". Jeżeli nie zobaczę maksymalnego zaangażowania, to będę bardzo zawiedziony.

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2015 08:23 przez Silvan.)
14-05-2015 08:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United - Arsenal FC (17.05.2015, 17:00) - Silvan - 14-05-2015 08:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości