Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 1-1 Arsenal FC (17.05.2015)
Sirius Offline
Senior Member

Liczba postów: 424
Reputacja: 3
RE: PL: Manchester United 1-1 Arsenal FC (17.05.2015)
Całego meczu nie chce mi się opisywać, więc wypowiem się tylko w trzech kwestiach:
- Falcao, może i się starał ale to jednak nadal za mało. Chyba też już koledzy z zespołu za bardzo w niego nie wierzą, bo piłek dostawał mało, a już najbardziej w pamięć zapadła mi sytuacja z drugiej połowy, gdy do przodu wyszedł Smalling, ale wolał cofnąć niż zagrać do Radamela. Widać potem zresztą było, że Kolumbijczyka to wkurzyło i poszedł ostro do końca za co dostaliśmy rzut wolny,
- moim zdaniem mecz mógłby się potoczyć zupełnie inaczej gdyby nie zabrakło nam zmian. Wtedy zamiast łatać obronę moglibyśmy trochę ożywić przód i środek, który de facto obniżył loty w drugiej połowie. Gdyby od początku grał też chociażby Wilson może nie musielibyśmy tak szybko zmieniać napastnika
- co do Fellsa, to w tym meczu wypadł dobrze- przynajmniej do czasu, Arsenal nie miał nikogo do walki z Belgiem i ten potrafił zrobić nam przewagę. Do samego zawodnika myślę, że generalnie nie ma co się czepiać, tylko LVG musi umiejętnie go stosować i nie wystawiać przeciw drwalom ze Stoke czy WBA, bo tam Belg się nie sprawdza. Mam wrażenie, że to akurat jego w tym meczu też najłatwiej byłoby zmienić w drugiej połowie i wpuścić ADM, może coś by z tego wyszło.
18-05-2015 20:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United 1-1 Arsenal FC (17.05.2015) - Sirius - 18-05-2015 20:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości