Myślę, że trochę przesadzasz. Mnie się też nie podoba zbytnie szastanie kasą, ale akurat to okienko jest przeprowadzane niezwykle mądrze w moim odczuciu. Nie ma przepłaconych transferów, nie ma 60ciu milionów euro na stole za jednego zawodnika. Przychodzą młodzi, którzy jeszcze mają coś do udowodnienia oraz taki, który już wszystko wygrał.
Chwilkę zatrzymam się przy Bastianie. Jestem niezwykle podekscytowany, że do nas przyszedł zawodnik tego kalibru. Już nawet pomijając fakt, że to fantastyczny piłkarz i ścisły top zawodników na swojej pozycji, to typ zwycięzcy, lider. A tego nam brakowało - po odejściu kilku doświadczonych grajków nie mieliśmy kogoś takiego.
Nie powiedziałbym również, że Bastiana przekonała tylko i wyłącznie kasa. On od lat mówił o tym, jak podoba mu się Premier League i przy okazji zawsze wymieniał nas. Jego brat jest wielkim fanem United i ponoć często namawiał samego Bastiana na transfer
Wciąż liczę, że nie będziemy bali się dawać szansy młodym i rozumiem Red o czym mówisz.