Mówi się coś o 50mln w kontekście Angela. Ja osobiście oddałbym go za taką kasę z pocałowaniem ręki. Tak jak już mówiłem, nawet Falcao mnie tak nie irytował w poprzednim sezonie jak di Maria. Ja wiem, że to world class, ale jak widziałem jego wyjebanie...

Nam są potrzebni zawodnicy, którzy oprócz umiejętności znajdą w sobie też ochoty, żeby trochę powalczyć, zapieprzać na boisku.
Under napisał(a):. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś z trójki Schweini-Morgan-Herrera był rezerwowym w rotacji lub czekał na uraz.
Oj, no w środku mamy Carricka, Bastiana, Morgana, Herrere i Blinda. Nie wydaje mi się, żeby to była taka wielka liczba, przesyt w środku. Szczególnie biorąc pod uwagę, że pewnie po pierwszych 2-3 meczach na turnee pojawią się pierwsze urazy w zespole. Blind pewnie znowu będzie musiał grywać na lewej obronie. Do tego mam nadzieję, że będziemy walczyć na wszystkich 4 frontach. Rotacja będzie nieunikniona. Wątpie, żeby ktoś z wymienionych dłużej zasiadł na ławce. Natomiast raczej na pewno unikniemy sytuacji z cofaniem Rooneya do pomocy.