Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Chicharito. Tyle w temacie dla mnie. Jeśli tylko chłop wykaże chęci to nie ma lepszej opcji na numer dwa. Jednak jeśli nie, to ja wolę Benteke. Bo nie po to sprzedawaliśmy RVP, żeby znowu tworzyć sobie problem dwóch gwiazdek, które muszą grać mecz w mecz i cofać przez to Roo do pomocy. Benteke na pewno z rolą rezerwowego przynajmniej z początku by się pogodził, a umiejętności jakieś tam posiada.

Choć generalnie nie jestem fanem jego talentu. Póki co pokazuje, że jest strasznie chimeryczny. Zajebisty sezon, potem chujowy strasznie i teraz pół roku niezłe. Generalnie nie przepadam za napastnikami typu "odgrywający", że się tak posłużę żargonem z FMa Wink Niezbyt dobry technicznie, nie za szybki, no jego fanem nie jestem. Ale byłby niezłą opcją, na pewno lepszą, niż Cavani.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
15-07-2015 22:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 15-07-2015 22:12

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości