Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 1-0 Tottenham Hotspur (08.08.2015)
Ruuuuuuuuuud Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
RE: PL: Manchester United 1-0 Tottenham Hotspur (08.08.2015)
Zawiodłem się. Zawiodłem się poziomem meczu, a w szczególności naszą grą. Wszystko wolno, bez pomysłu, bez chęci zrobienia czegoś fajnego, dużo gry na alibi. Niestety wygląda to jakby zebrała się grupa najemników, co rusz jakieś niesnaski i do tego trener, który swoimi pochopnymi decyzjami jeszcze dorzuca do ognia. Do tego dziwnymi decyzjami taktycznymi nie ułatwia piłkarzom roboty.

Co do poszczególnych zawodników:

Romero - pozytywne zaskoczenie, będzie z niego dobry rezerwowy bramkarz

Darmian - kolejny pozytyw, chłodna głowa, dobrze w defensywie i poprawnie w ofensywie.
Smalling - dzisiaj rzeczywiście jak profesor.
Blind - moim zdaniem mało widoczny dzisiaj. Dla obrońcy może to i dobrze
Shaw - nie wiem, uczulony chyba jestem na niego, bo dzisiaj co najwyżej poprawnie. Niestety, do poziomu Evry to on się nawet nie zbliży.

Mata - początek słaby, potem się ogarnął i naprawdę dobry mecz Hiszpana
Morgan - chyba to będzie mój nowy ulubieniec. Jedyny zawodnik, który za każdym razem chce odebrać piłkę. Do tego robi to agresywnie i skutecznie. Akurat do niego nie mam żadnych pretensji, gry na alibi w jego wykonaniu nie było.
Carrick - jak zwykle trzymał poziom, kilka świetnych piłek
Young - nie za bardzo radził sobie w pojedynkach z Walkerem, ale to jest zawodnik, który daje nam tę szybkość. Udział przy bramce, bardzo dobry występ.

Depay - o co chodziło z tą zmianą? Rzeczywiście nie był pewien czy to on ma zejść czy jakiś niepotrzebny teatrzyk? Ogólnie dobry mecz, ale chłop się marnuje. On MUSI grać na skrzydle.Przesunąć Matę do środka, a Depaya na bok i pewnie już by to lepiej wyglądało.
Rooney - niby znowu udział przy bramce, ale słabiutki występ.

Valencia - oczywiście z raz czy dwa dał się zaskoczyć
Herrera - już z nim na 10 lepiej to wyglądało niż z Depayem
Bastian - może brakuje mu trochę ogrania, ale widać, czuć klasę tego zadownika

Musimy zacząć grać bardziej ofensywnie, bo obecnie to jest dramat. Nuda, flaki z olejem. Nie taki Manchester United chcę oglądać Sad

"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
08-08-2015 15:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United 1-0 Tottenham Hotspur (08.08.2015) - Ruuuuuuuuuud - 08-08-2015 15:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości