Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 1-0 Tottenham Hotspur (08.08.2015)
robaldo Offline
k.robka

Liczba postów: 1,354
Reputacja: 39
RE: PL: Manchester United 1-0 Tottenham Hotspur (08.08.2015)
Najbardziej boli mnie fakt, że ta drużyna grała już świetną piłkę, a teraz znowu wracamy do takiej mizerii. Jasne, to jest jeden mecz i w dodatku pierwszy w sezonie, do tego nowi zawodnicy, ale na dłuższą metę to będzie nie do zaakceptowania.
Ja jestem w stanie zrozumieć, że w zeszłym sezonie budowaliśmy zespół i graliśmy przez większość czasu okropnie, ale pod koniec sezonu doszliśmy do określonego pułapu i to w dodatku całkiem niezłego, poniżej którego wydawać by się mogło, że nie zejdziemy. Tymczasem nowy sezon i gramy coś takiego...
Czekam na Rojo, czekam na w pełni przygotowanego Schweinsteigera i czekam na puchary, które, mam taką cichą nadzieję, pomogą wyselekcjonować tę optymalną jedenastkę. W dalszej perspektywie nie przyjmuję w ogóle do wiadomości, że możemy prezentować poziom choćby w małym stopniu zbliżony do wczorajszego.

"Możesz mówić co chcesz o tradycji Barcelony, czy Realu Madryt, ale nikt i nic nie może równać się z historią Manchesteru United"
09-08-2015 11:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United 1-0 Tottenham Hotspur (08.08.2015) - robaldo - 09-08-2015 11:00

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości