Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 3-0 Sunderland (26.09.2015)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: PL: Manchester United - Sunderland (26.09.2015)
Nasi zawodnicy będą mieli krótką przerwę między jednym a drugim spotkaniem (2 dni tylko), więc mam nadzieję, że Louis dokona kilku zmian. Sunderland to obecnie jeden z najsłabszych zespołów ligi, więc nie wyobrażam sobie byśmy tego meczu nie wygrali. Tym bardziej, że gramy u siebie.

Skład? Jest kilka znaków zapytania, ponieważ nie wiemy kiedy do zdrowia wrócą Rojo i Mc'Nair. Jones co prawda jest już zdrowy i w COC spędził kilkanaście minut na boisku, jednak nie wiem czy Phil jest już gotowy by wyjść w pierwszym składzie. Oczywiście możemy zagrać Youngiem na lewej obronie i Blindem na stoperze, jednak wolałbym by obok Chrisa zagrał nominalny stoper, a na lewej stronie obrony Blind.

Świetny start Martial, sprawia że chłopak jest pewniakiem do składu. Wszystko to sprawia, że kolejny raz pojawia się problem co zrobić z naszym El Capitano... podejrzewam, że znów zaczniemy cofać Rooney'a głębiej, co będzie niekorzystne dla zespołu, jak i innych zawodników, zdolnych do gry na tej pozycji. Ewentualnie można jeszcze Martiala ustawić na skrzydle, ale takie zagranie raczej nie mam sensu, ponieważ na pozycji napastnika Anthony spisuje się na chwile obecną zdecydowanie lepiej niż Rooney.

DDG
Valencia - Smalling - Jones/Rojo - Blind
Carrick/Schneiderlin - Schweinsteiger
Mata - Rooney - Depay
Martial

Oczywiście w miejsce Wayne'a wolałbym Herrerę czy Pereirę, ale na to nie ma co liczyć. A jeśli jesteśmy już przy temacie Andreasa, to mam nadzieję, że LvG zacznie częściej korzystać z usług młodego pomocnika - w mojej opinii młody powinien częściej być w meczowej "18".

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
24-09-2015 11:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United - Sunderland (26.09.2015) - Foster - 24-09-2015 11:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości