Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Leicester City 1-1 Manchester United (28.11.2015)
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: PL: Leicester City 1-1 Manchester United (28.11.2015)
Dopada mnie jakaś taka rezygnacja oglądając ostatnio United. Nie cieszy mnie to tak jak dawniej. Gol Schweinsteigera i w ogóle jego postawa w tym meczu to była chyba jedyna taka przyjemna odmiana, a i tak tylko dlatego, że po prostu cholernie go lubię i szanuję. Ciągle widzę potenciał, z którego nie korzystamy, możliwości i piłkarzy, których się mocno ogranicza. Nawet za Moyesa jakoś tak nie czułem się obrabowany z przyjemności oglądania mojej ukochanej drużyny. O samym meczu Kwas napisał właściwie wszystko. To co serwuje nam w tym sezonie van Gaal to jakiś wyższy i może nieco bardziej wyrafinowany poziom piłkarskiego rzemieślnictwa, nastawionego na efekty końcowe i nic więcej. Mimo wszystko nadal wierzę, że Luj to ktoś, kto położy nam świetne fundamenty pod wielką drużynę, chociaż na prawdę nie wiem, czy cokolwiek z nim wygramy. Mam silne wrażenie, że obecne United jest idealnie terraformowane pod Guardiolę, który musiałby tylko rozkręcić ofensywę, bez konieczności robienia rewolucji. Jeżeli Pep nie podpisze nowej umowy z Bayernem i sprzątnie go City, bo my żeby skały srały damy Lujowi wypełnić kontrakt, to wkurwię się okrutnie. Jak dla mnie van Gaal, mógłby skończyć po tym sezonie, a jego naturalnym następcą winien być Katalończyk. Amen.

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
29-11-2015 01:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Leicester City 1-1 Manchester United (28.11.2015) - Silvan - 29-11-2015 01:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości