Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Chelsea FC 1-1 Manchester United (07.02.2016)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: PL: Chelsea FC 1-1 Manchester United (07.02.2016)
Co tu dużo mówić, wsio napisaliście. Ja tylko powiem, że już po 5 min po strzeleniu bramki zapaliła mi się lampka, że wpierdolimy, to jeśli nie utrzymamy się w końcu przy piłce. Pałowanie nie ustawało, więc i bramka przyszła.

Co do zmiany Morgana. To ja osobiście miałem nadzieję, że Morgan wchodzi za Matę, wtedy Fells by grał 10, na której dałby więcej w deffie, niż Mata. Ponadto skoro pałowaliśmy bez sensu do przodu, to też prędzej coś by wygrał. Sam zamysł zmiany Depaya słuszny i ja za to krytykować nie będę. Z resztą się raczej z Wami zgadzam.

Sfrajerzone 3 pkt. Niby mecz dobry i normalnie i tak bym pochwalił. Tylko po prostu teraz, w tej sytuacji nie ma czasu już na remisy, trzeba wygrywać mecz za meczem, jeśli chcemy jeszcze myśleć o LM.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
08-02-2016 21:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Chelsea FC 1-1 Manchester United (07.02.2016) - RedLucas - 08-02-2016 21:08

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości