Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Hull City 0-1 Manchester United (27.08.2016)
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: PL: Hull City - Manchester United (27.08.2016)
Bardzo podobało mi się to co United pokazali w meczu z Soton i nie widzę większych powodów do dokonywania zmian. Jak dla mnie Mata zagrał bardzo fajny mecz, walczył, biegał, ścinał do środka, kiedy Valencia pokazywał się na boku. Juan wyraźnie walczy o swoje miejsce w tym zespole i daje Mourinho do myślenia. To czy Miki dałby tej drużynie więcej grając na tej samej pozycji pozostaje kwestią otwartą i chyba tylko ciekawość sprawia, że chciałbym go zobaczyć w meczu z Hull, ale jak znowu zagra Mata to też nie będę zawiedziony taką decyzją. Podobnie liczę na występ Fellainiego, chyba każdy jest trochę zaskoczony tym jak dobrze Belg wpasował się w nowe United Mourinho. Nie wiem co mu zrobił Jose, że chyba zmienił go w DMa, ale w obecnych warunkach to działa! Im mniej Fellainiego tym lepiej, zablokować, przejąć, asekurować Blinda przy górnych piłkach, a jak dostaniesz piłkę, to oddaj szybko do Pogby - krótko, zwięźle i na temat.

W tym mecze liczę po prostu na więcej tego samego, przy czym mam nadzieję, że drużyna na treningach bardziej opanuje to strefowe krycie i zagra na większej koncentracji w defensywie, bo Soton miało jednak kilka groźnych szans na gola, których chyba dałoby się uniknąć.

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
24-08-2016 12:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Hull City - Manchester United (27.08.2016) - Silvan - 24-08-2016 12:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości