Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 4-1 Leicester City (24.09.2016)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: PL: Manchester United - Leicester City (24.09.2016)
Krótko. Nastał dziś piękny dzień. W końcu gruby usiadł, do tego Rojo nie zagrał. Jakby jeszcze Carras wyszedł w pierwszym, to może jeszcze wyżej by się skończyło Wink Na papierze niby trzy gole po rożnych, ale gra była zupełnie inna. Zupełnie inne tempo, swoboda, wszystko. Trzeba jednak odhaczyć, że do momentu pierwszej bramki była bryndza spora.

Pogba, mvp. To jest to, za co zapłaciliśmy ten hajs. Dziś już bez tego uporczywego parcia na robienie wszystkiego samemu. Dużo mniej holowania, więcej grania piłką. Kilka kosmicznych piłek. Zastanawiam się na ile, to przemiana Pogby, a na ile brak Roo przed sobą. Świetny również Herrera. Bałem się, jak będzie wyglądał na 6, ale było bardzo spoko.

Sam nie wiem za to, co myśleć o tym, że Ibra grał dziś dużo głębiej. W zamyśle pewnie miał wtedy na szpicę wchodzić Rash, ale zazwyczaj z przodu było pusto. No cóż, zobaczę, jak to w kolejnych meczach będzie grało.

Propsik jeszcze za te rożne Blinda. I daj nam Jose, aby Roo za szybko z tej ławki nie wstawał.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
24-09-2016 20:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United - Leicester City (24.09.2016) - RedLucas - 24-09-2016 20:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości