Pcheła napisał(a):Czytam oba wasze blogi, chociaż radzio to rzadko kiedy cokolwiek napisze Carlson ostatnio częściej. Ja mam swojego, lecz go praktycznie nie prowadzę, brak pomysłów...
Chwilo się mi wena skończyła, no i bardziej się Redlogiem zajmowałem, a to jednak jest czasochłonne - początki są zawsze trudne.
Kula napisał(a):A ja kiedyś przeglądałem blog radzia i tam znalazłem wpis, którego tytuł był identyczny jak tytuł dzieła Andrzeja Frycza-Modrzewskiego. Tym co tam napisałeś, bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłeś. Myślałem, że dla osób w Twoim wieku takie wydarzenia jak tam opisałeś to prehistoria a tu miła niespodzianka
Nie myślałem, że mam tylu czytelników wśród fanów United :shock:. Co tej tematyki - zawdzięczam to mojemu tacie, który jest antykomunistyczny i antylewacki i nigdy nie bał się w domu poruszyć różnych tematów. Skoro więc w domu od małego mówiło się, że to jest be to jednak w coś tam zostało. Do tego tata kupuje prasę typowo prawicową (Gazeta Polska, Nasza Polska) i właśnie to ona już zupełnie mi oczy otworzyła na pewne kwestie. A że oglądam TVN od czasu do czasu takiego Newsweeka czy Gazetę Wybiórczą to zauważyłem pewne schematy etc. to myślałem że mnie kur**ca weźmie i powystrzelam niektórych, ale energia poszła na napisanie notki na tenże temat.
Inna sprawa, że zawsze lubiłem historię (miałem wielkie szczęście do nauczycieli tego przedmiotu od podstawówki na liceum kończąc) i co by nie mówić jakieś tam pojęcie o historii najnowszej też mam (tutaj publicznie dziękuję prof. Andrzejowi Womplowi).