Ciampel napisał(a):Teraz tylko czekam na jakieś konkretne kroki ze strony Fergusona w sprawie zatrzymania Henrika, ale on sam pewnie jeszcze poczeka na przełom lutego i marca. Piłkę Szwed nadal kopać umie i jeżeli wydanie niskiej sumy 1,2 mln Ł ma dać nam tak wspaniały komfort w ataku, to jestem za. Zobaczcie, moglibyśmy mieć co mecz inną kombinację z przodu, nikt nie byłby niewypoczęty, no i takiej bazooki (Fozire
) też nikt by nie powstrzymał. A zawsze to też zabezpieczenie w razie kontuzji czy innych przeciwności losu (odpukać). Henrik od zarania dziejów strzelał wiele bramek i ciekawi mnie, co upoluje dla Diabłów.
Zresztą niedługo sonda na ten temat! 
Ja tam mam nadzieje, że on nie zostanie w UNITED, bardzo chciałbym żeby trafił do nas Darren Bent z Charltonu Athletic, młody, szybki a zarazem bramkostrzelny ANGLIK, który podpisał by kontrakt na wiele lat i mielibysmy kolejnego młodziaka w druzynie, a tak to upadający Charlton moze sprzedac Anglika gdzies indziej, jeśli Henka zostanie na OT, zreszta w co nie wierze, sam SAF mówi, że nie wchodzi to w grę, chce byc lojalny wobec działaczy Helsingborg.