Zashi napisał(a):tomash i myslisz ze to jest wspaniale ze udalo Ci sie wypic 3/4 litra wody..Masz moze kolo 16 lat i moim zdaniem jest ograniczony umyslowo. Po drugie nie wypilbys tego w takim tempie.
No chłopak nie zabłysnął na forum zbytnio, choć ja z Sekim np. często piszemy ile sie wypiło itp więc wyrozumiałości troche, tez chciał pokazac, że jest dorosły 8)
Zashi napisał(a):Moje sie myslec ile aldehydu octowego, ubocznego produktu przemiany etanolu w watrobie, zatruwa teraz Twoj organizm. Aby plakać...
Seki on Cie obraża hehehe 8)
Zashi napisał(a):Osobiscie wodka mi nie smakuje. Piwo ujdzie, ale...Mam 16 lat i nie pije. Chyba jako jedyny w towarzystkie...
Ja pije alkohol tylko i wyłacznie w weekendy, w tygodniu nie mam ochoty bo żyje tą chorą szkołą itp. Wódeczka ? Hmmm na urodzinkach owszem, albo np. jak szybko sie musze zbaniaczyć przed imprezką, 6-7 kieliszków i bania gotowa.
Osobiscie wole bro, 4-5 i mam banie jak talalaa zmule faje i nie wiem co sie dzieje, ale staram sie ugraniczyć alkohol, nawet w weeekend.
A co do imprezek, dziś Imperium w Rybniku ( piątek, wiec luźniejsza impreza ) a z wtorku na środe ostre opijanie zwyciestwa UNITED ( Seki chłodź wódeczke bo we Francji pewnie droga
).