Manchester United pokonal prowadzoną przez Marcello Lippiego XI Europy 4-3(4-1) w meczu charytatywnym ,który uczcił 50rocznice podpisania traktatu Rzymskiego(25 marca 1957r.)oraz 50 rocznice pierwszego występu "Czerwonych Diabłów" w europejskich pucharach. Bramki dla Manchesteru:Rooney(6,42)Brown(9) C.Ronaldo(35).Dla Europy:Florent Malouda(23)El-Hadji-Diouf (52,88)Sędziował:Markus Merk. Widzów:70,000.
W bramce polaków dobry występ zaliczół Kuszczak a do tych jego wpuszczonych bramek nie mam nic ponieważ przynajmniej przy 2 pierwszych golach nie mial nic do powiedzenia.Niestety nie pozwolili mi rodzice oglądać do konca 2 polowy wyłaczyli mi zaraz po bramce Dioufa

.Jednak w pierwszej połowie mecz był z przewagą Manchesteru ale Europa miałą swoje szanse jednak Ibrahimowić nie nadawal sie na pierwszy sklad dla mnie a Larsson choćiaz walczył o piłki.Pięknie dryblowal Cristiano Ronaldo świetny mecz całej drużyny MU.Europa nie strzeliła 1 z 2 karnych dla swojej tym pechowcem był Zlatan Ibrachimowić.Piękny strzał z wolnego Crisa.Ogólnie fajny meczyk był.