Stojkovic
Posting Freak

Liczba postów: 1,687
Reputacja: 0
|
Po pierwszej połowie mieszane uczucia. Szybkie prowadzenia a potem strata za sprawą kontuzji Ferdinanda... czemu nie wyskoczył tą zdropwą nogą i nie przeciął tego? 1:1
C'mon United!!!
Jedno stwierdzenia jakie mi przychodzi do głowy to Chu***a!!!
To jaką padlinę dzisiaj zagrali gracze United to przechodzi ludzkie pojęcie. Tyle niedokładnych podań, strzałów, sytuacji niewykorzystanych i taki styl gry że aż d**ę ściska!!! Skandal normalnie... O ile można wybaczyć Olemu, Smithowi i Richardsonowi słabą formę, to wyczyny Scholesa, O'Shea, Fletchera, Carricka i Ferdinanda to zwyczajna kpina!!!
Straciliśmy głupią bramkę a potem to już daliśmy d**y na całej linii. Druga połowa koszmarna... nie było niczego (jak mówił Kononowicz) pomoc kulała, strzały z dystansu Rooneya i Carricka pozostawie bez komentarza. Wyjątkiem jest Ronaldo, który starał się i grał naprawdę dobry mecz mimo iż jego koledzy skazali nas na nerwówkę i czekanie na tych niebieskich patałachów jutro.
Nieznosze takiej gry! Ale jeszcze bardziej irytuje mnie brak kondycji i skuteczności! Chłopaki walczyły ale sami sobie zgotowali taki wynik.
Nawet mi się nic pisać więcej nie chce... jestem tak wkurzony że aż mnie roz******a po pokoju.
Jedyne co skomentuje to spotkanie to poprostu klasyczne K***a Mać!!! mogliśmy zainkasować spokojne 3 punkty a mamy tyylko 1 i teraz już nerwówkę do końca sezonu...
|
|
21-04-2007 18:20 |
|