gollaz napisał(a):Wyrównanie Kaki - tu błąd Hainzego, ale także VdS który nie zrobił nic. A druga bramka to tragedia. Kaka jest sam na połowie, dostaje długie podanie, przerzuca nad Brownem, mija Hainze w którego za moment wpada Evra i Kaka będąc sam na sam pokonuję Edwina. Trochę za duża cena gry takim składem osobowym w obronie.
Wyrównanie Kaki - błąd Carricka, który na 16 metrze już odpuścił pościg za brazylijczykiem przez co Heinze schodząc za nim nie miał asekuracji co odbiło sie na strzale, a możliwe, że by go nie było. Zawinił też van der Sar ? Nie wątpie, krył krótkiego słupka a strzał był poprostu idealny...
Czy ja wiem czy za duża cena ? Innej opcji raczej nie mieliśmy
Bramka Ronaldo troche śmieszna, ale nie wiele brakowało a sam osobiście wpakował by ją do bramki.
Przy drugim golu dla Milan większą wine ponosi raczej Evra, który wleciał na Heinze, choć nie chciał tego przecierz zrobic, zdarza się. Jakby nie było gole trochę śmieszne...
Wspaniała druga połowa UNITED, takiej własnie brakowało z M'Boro, nacisnąć na nich i strzelić. My nacisnielismy, ale coś mało skutecznie. We Włoszech będzie ciekawie. Ja licze na finał z L'Poolem...