Nie spodziewałem się że Manchester United zagra tak beznadziejnie. Cała obrona do niczego była, tylko Brown który był uważany za najsłabszego zrobił najmniej błędów. Brakowało Ferdinanda który by pokierował obrońcami. Pomoc była nie lepsza, Gattuso i Oddo pięknie w wykluczyli z gry Ronaldo który nie istniał. Scholes kompletnie nic nie pokazał, Giggs coś tam próbował. Rooney także sobie nie poradził z doskonałą obroną Milanu. Ferguson chyba za pózno wprowadził Sahe, miał jeszcze Smitcha i Solskjera. Jak by tak MU grało w lidze to by nawet w środku tabeli się nie łapali, ale na szczęście w lidze nie ma takich wielkich drużyn jak Milan bo gra się tak jak przeciwnik pozwala. Szkoda że nie będzie potrójnej korony ale jest jeszcze szansa na dublet, a mistrzostwo jest chyba najważniejsze.
Kuba_^^ napisał(a):Red napisał(a):Jedyne co mnie w meczu wkur***o to Szpakowski:
-Włosi sa wspaniali, cudowni i w ogole nie ma bata na nich (od poczatku spotkania)
-Z jakimis wloskimi cytatami mi tu wyjezdza
-CHOLERNIE STRONNICZY GOSC
Tutaj masz oczywiście rację, ewidentnie było słychać, że Szpaku jest za Milanem, jakieś podanie zwykłe Milanu, a on to tak naciągał, że świetnie są wyszkoleni technicznie bla bla bla. Jak już się pogodziłem z porażką to ten mnie zaczął denerować tymi swoimi tekstami i jeszcze to "Manczester" :x
A mi się wydaje że na początku Szpaku byl za Manchester United, ale jak Milan zagrał świetny mecz to musiał pochwalić, przecierz wyłączyli z gry Ronaldo który był w świetnej formie. Po prostu nie możecie się pogodzić z porażką bo Mu grając tak słabo zasłużyło na baty