Zashi napisał(a):To jest to o czym pisalem w temacie: Co sadzisz o ...? ziomo kiedys kibicowal Realowi, potem Barcie, teraz NIBY ManUtd. Jestem ciekaw co bedzie potem...W takiej sytuacji piłkarski szacunek mam wiekszy nawet do fana Chelsea, Realu czy Legii. Bo oni caly czas im kibicuja i wierza w swoj team.
A ja mam większy szacunek do ziomo, bo jest na forum krócej niż Ty, praktycznie wcale nie off topicuje i stara sie nie NABIJAĆ. A ty co chwile pie*** o swoim liczniku. Jesli nie przestaniesz pisać nie na temat to skasuje Ci 1/2 postów...
To może ja zaczne swoją wypiwiedź. Jedziemy po raz kolejny do Włoch, nasza historia wygranych na włoskim terenie nie jest zbyt bogata, co do San Siro, jestesmy tam ciągle bez gola. Gralismy juz w tym sezonie w Rzymie, takim samym ustawieniem jak dziś, czyli tylko Roo z przodu. I co ? Fergie ponownie to robi. Z miejsca wiedziałem, że to błąd. Nic nie gralismy, co chwile długa piłka na Rooney'a i koniec akcji. Co on miał sam zrobic ? Każdy wie, że 4-5-1 to my nie potrafimy grać. Jeśli Fergie nie jest aż tak załamany przegraną i wiedział, że bedzie cięzko, to czemu nie zmienił w koncu tego ? Od 55 min kiedy Ronaldo grał z przodu z Rooneyem coś sie zaczęło dziać. Jestem pewny, że jakbysmy wybiegli dwójką z przodu to inaczej by to wyglądało...
Brawa dla Milanu, zagrali perfekcyjnie, nie dostrzegłem ani jednego błędu, perfekt. Stworzylismy pod ich bramką 1 groźną sytuacje, strzał Darrena w 62 min niecelny. To tyle. Raz Rooney uderzać chciał z półobrotu, jednak obronca skutecznie go powstrzymał. Naprawde kiepsko wczoraj wyglądalismy.
Wg mnie winowajcą dwóch pierwszych goli był Vidic niestety. Najpierw zostawił samego Kake, a potem źle wybił piłke przez co poszło dośrodkowanie. Widać było jego słabe przygotowanie do meczu, jednal SAF zaryzykował, plus za to, ryzykować też trzeba.
Ronaldo całkowicie wyłączony z gry. Jednak okres 55 - 70 min to dobry okres w jego wykonaniu, Gattuso dał mu troche swobody. Oddał strzał jednak zablokowany.
Cieszy powrót Sahy, wprawdzie nic nie pokazał bo nie miał czasu, jednak ciesze sie z jego powrotu. Cóż, LM nie wygramy i nie mielismy prawa wygrać. Z takimi grami na wyjeździe nie moglismy nic zdziałać. Nie zagralismy poprawnie ANI JEDNEGO meczu w tym sezonie w LM..
adriano napisał(a):Nie spodziewałem się że Manchester United zagra tak beznadziejnie.
Spójrz moją wypowiedź wyżej...