Jako że są różnice zdań na temat Księgi Gości, za poradą Stojkovica, który zwrócił mi uwagę (łagodnie powiedziane, ale ważne, że poskutkowało :wink: ), chcę, żebyście się na ten temat wypowiedzieli. WSZYSCY redaktorzy.
Pejter napisał(a):Ale uważam właśnie, że Księga Gości jest niepotrzebna, ponieważ mamy forum i to na nim powinno się wypowiadać. W Księdze Gości zawsze były jakieś nic nieznaczące komentarze, wyzwiska, przekleństwa. Na co to komu? Jeśli nie będzie księgi, mam nadzieję, że więcej osób będzie wchodzić na forum.
To moje zdanie na ten temat.
Wojtek3 napisał(a):Dla mnie księga to jakaś bzdura. Własnie przez księge wiele osób nie bedzie wchodziło na forum, bo tam zacznie wypisywac różne rzeczy, ale jak tam chcecie, zobaczycie na rozwijające sie strony, nie ma nigdzie Ksiąg Gości. To nie konkurs na najlepszy blog.
A to Wojtka, z którym się w 100% zgadzam i z takich samych powodów nie chcę już księgi u nas.
Proszę, żebyście się tu dalej wypowiadali na temat Księgi, a nie w temacie o Błędach, niedociągnięciach, dostępnym dla wszystkich :wink: