Oglądałem całe spotkanie na sopcast i tam niezawsze widac kto i co robi, nawet jak się obraz powiększy. Mikel i Essien sa do siebie wyjątkowo podobni, stąd moja pomyłka.
Pejter napisał(a):Nie wiem z czego tu się cieszyć. 18-letni Sinclair ma złąmaną kość śródstopia i czeka go operacja...
oni złamali nogę Rooneyowi. A pozatym, jak pisałem tego posta, nie wiedziałem, że ma złamanie od tego wślizgu...
Cytat:Żadnego faulu nie było. Eagles chciał wyraźnie wymusić. Czyżby podglądał Ronaldo? Zrobił to nawet lepiej od niego w niektórych przypadkach, ale na szczęście sędzia nie dał się wrobić
Za chwilę to nie była nakładka tylko bardzo chamski wślizg w nogi przeciwnika, tak jak to było w spotkaniu z Boro, kiedy ich zawodnik faulował Ronaldo. Czerwona kartka powinna być bez wątpienia. Chris miał szczęście.
Dla mnie wyglądało to, jak nakładka bo wszedł podeszwa na palce przeciwnika. Co do karnego, to po przestudiowaniu powtórek wiem, że karnego nie było.
Cytat:To był Essien i jeśli się nie mylę to faulował Heinze, ale tego nie jestem pewien. Na pewno faulował jednak Essien. Poza tym zawodnik Chelsea od razu pozbierał naszego piłkarza, przeprosił, nie było to celowe wejście, nie było to wejście na żółtą kartkę.
Na bank faulował Donga.
Cytat:Przy strzałach solidnie, ale tak jak już pisałem, górne piłki fatalnie. Ta piłka nie została wytrącona z rąk, bo obok niego nie było żadnego zawodnika Chelsea, ani tym bardziej naszego. Wojtek nie napisał, że nic nie grał, ale że grał słabo.
Zamieszanie i mały ekran... wyglądało jak wytrącona.