Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Boobic napisał(a):O'Shea

Widząc to nazwisko nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Niby lojalny, niby nie prosi się o grę, niby strzeli czasem coś... ale to nie jest piłkarz na miarę United. Coś w stylu Quintona Fortune... Nie dodawałem go przy nazwiskach wymienionych przeze mnie w tym temacie tylko dlatego, że każda drużyna potrzebuje takiego piłkarza jak John. Poza tym jakie takie doświadczenie już ma...
A ja się nie zgodzę. O'shea to jest zmiennik na miarę United. Odchodząc od tego, że potrafi zagrać wszędzie i w takim realu mają pięciu rezerwowych w kadrze zamiast my jednego. Do tego jak na wysokiego obrońce posiada niezłą technikę- patrząc na takiego Browna płakać się chce.
Ostatnio fakt- irlandczyk w średniej formie, ale nawet raz nie pomyślałem, że nie jest przydatny. Nie narzeka na ławkę, wprowadza niezłą atmosfere w drużynie, a gdy wejdzie wywiązuje się z każdego zadania jak najbardziej solidnie. Doświadczenie też już ma odpowiednie. I przede wszystkim co u niego zauważyłem. Jest tylko kilku piłkarzy w United, którzy nigdy nie spalają się w ważnych spotkaniach. Taki naturalny luz i spokój. Na ławkę bezcenny Wink

Fan United od 1992 roku
13-02-2008 12:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - sebos_krk - 13-02-2008 12:02

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 74 gości