Więc ja się wypowiem po krótce...
Co do działów... Jak są te "wywiady, felietony... itd." to dałbym tam jeszcze opowiadania, leciałby tam serial Stojka i może ktoś wpadnie na jakiś ciekawy pomysł
Co do tego "Inne". IMO brzmi to beznadziejnie, no... przynajmniej wygląda
Coś w stylu Red Cafe, czy United Cafe. Tam mogły by się również znaleźć ewentualne wiadomości o wyjazdach, akcjach itd. To jest własnie ten jeden z pomysłów, który na MS z przyczyn ode mnie nie zależnych nie został zrealizowany, a przecież każda stronka może mieć coś takiego.
Poza tym, do tego działu United Cafe, czy jak tam chcecie, można by było dać coś z ESCupa. W końcu trzeba się spodziewać, że nasz serwis będzie odwiedzany przez większą rzeszę ludzi niż teraz
Co do biografii... Tu dałbym to, co znajduje się na manutd.com. Wszystko przetłumaczyć. Trochę roboty jest, ale za to efektowne i bardzo dobrze świadczy.
Mówisz o transferach, mi się wydaje, że gdzieś kiedyś na necie widziałem po kolei sezony, kto, skąd lub dokąd i za ile. Z tego co sobie przypominam było to prawie od początku powstania United, więc również ładnie to będzie wyglądało. Można to pogrupować co 10 sezonów, albo co sezon i umieścić w tabelkach. Jeśli znajdę tą stronkę to moge się tym zająć.
Zdecydowanie brakuje mi działu LEGENDY. Nie wyobrażam sobie, żeby w jednym z działów zabrakło informacji o Keano, Cantonie czy Best'cie...
Pozdrawiam Was serdecznie