Stojkovic napisał(a):Przydałby się zmodernizowany dział "rekordy" i tam wpisywać rekordy klubowe. Niezłym pomysłem, byłoby też opublikowanie np. 10 najlepszych strzelców united (wg. strzelonych bramek). rankingi są naprawdę fajne.
To można dać do ciekawostek, żeby (tak jak Pejter mówił) nie rozdrabniać.
Generalnie wszystko jest ok, mam tylko kilka spraw;
-Co z logiem serwisu? Będzie jakieś nowe?
-Zdjęcia do newsów powinniśmy zrobić naprawdę dobrze, bo szczerze mówiąc obecne mnie nie zachwycają (ale to tylko taki dodatek ode mnie)
-Jak już pisaliście, o FC United trzeba zrobić, chociaż trochę, bo to przecież "odłam" Manchesteru United
-Ewentualnie, można by upchać gdzieś temat typu " z obozu wroga" i pisać o innych klubach z Premiership, ale sam nie wiem czy to potrzebne...
-Myślałem sobie też o wybieraniu redaktora miesiąca. Nie tylko spośród newsmanów, ale także felietonistów itp. Tylko pytanie, czy to przejdzie?
Co do tych zajęć to ze mną sprawa oczywista. Głównie newsy, ale mogę też scoutingiem sie zająć bo dużo, naprawdę dużo ludzi znam związanych z United. Mogę też spróbować sił w felietonach od czasu do czasu, ale regularnie raczej nie podołam, bo przez to mniej bym newsów pisał.