Kuba_^^ napisał(a):czy z wprowadzeniem nowego laya wiąże się też to, że zostanie wprowadzona fukncja rejestracji na stronie? Czy nadal się tego jak na razie nie da zrobić?
Da się zawsze, ale z tego co wiem pierwotnie ta opcja nie była przewidziana. Jeśli starczy czasu to postaram się, żeby była.
Mates napisał(a):Co do działów... Jak są te "wywiady, felietony... itd." to dałbym tam jeszcze opowiadania, leciałby tam serial Stojka i może ktoś wpadnie na jakiś ciekawy pomysł
Niezły pomysł. Nie ograniczylibyśmy się wtedy tylko do tego serialu.
Mates napisał(a):Coś w stylu Red Cafe, czy United Cafe. Tam mogły by się również znaleźć ewentualne wiadomości o wyjazdach, akcjach itd.
Świetny pomysł wg mnie. Dalibyśmy taki dział do kategorii "Dla kibica" (racja, "Inne" to nie najlepszy pomysł) i można tam zamieścić relacje z wszystkich wyjazdów Red Army, spotkań na meczach. Wiem, że jest dużo zdjęć, nawet filmiki są. W takim wypadku trzeba by jednak mieć pomoc ze strony ludzi, którzy byli na meczach, a nie wiem, jak będzie z ich chęciami.
Mates napisał(a):Poza tym, do tego działu United Cafe, czy jak tam chcecie, można by było dać coś z ESCupa
Tutaj już mi się to nie bardzo widzi. ESCup to gra dla dzieciaków (sorry, jeśli kogoś obrażę, bo wiem, że w to bawią się również całkiem konkretne osoby :wink: ). Nie chciałbym propagować tego na stronie, bo z kibicowaniem to niewiele ma wspólnego.
Mates napisał(a):Co do biografii... Tu dałbym to, co znajduje się na manutd.com. Wszystko przetłumaczyć. Trochę roboty jest, ale za to efektowne i bardzo dobrze świadczy.
A myślisz, że co planuję? 8)
Mates napisał(a):Zdecydowanie brakuje mi działu LEGENDY. Nie wyobrażam sobie, żeby w jednym z działów zabrakło informacji o Keano, Cantonie czy Best'cie...
No jasne, że będzie! Nawet już mam dość sporo biografii legend przetłumaczonych. Po prostu na śmierć zapomniałem o tym napisać.
Mates napisał(a):Mówisz o transferach, mi się wydaje, że gdzieś kiedyś na necie widziałem po kolei sezony, kto, skąd lub dokąd i za ile. Z tego co sobie przypominam było to prawie od początku powstania United, więc również ładnie to będzie wyglądało. Można to pogrupować co 10 sezonów, albo co sezon i umieścić w tabelkach. Jeśli znajdę tą stronkę to moge się tym zająć.
Stojkovic napisał(a):Przydałby się zmodernizowany dział "rekordy" i tam wpisywać rekordy klubowe. Niezłym pomysłem, byłoby też opublikowanie np. 10 najlepszych strzelców united (wg. strzelonych bramek). rankingi są naprawdę fajne.
W takim wypadku proponuję obszerny dział "Statystyki". Już wcześniej o nim myślałem. Znam dwie świetne strony ze statystykami, z których moglibyśmy zaczerpnąć informacje.
Mates napisał(a):zeby nie było tak, że zanim się strona otworzy trzeba będzie się przebić przez tysiące reklam
Nie ma takiej opcji.
Zedytuję już tę listę z działami do góry na taką jaka na razie nam wyszła. Będę ją co jakiś czas uaktualniał, żeby nam się później nie pomieszało wszystko.