Wybaczcie, ostatnio jakoś opuściła mnie wena i wejście na forum odkładałem aż do dziś, na szczęście konkretna motywacja przyszła w czas, zatem jestem. Jedziemy - od początku do końca, jednak bez cytatów.
Rozmieszczenie działów wyjdzie w praniu, wstępnie można przyjąć obecny projekt, choć z biegiem czasu na pewno się co nieco dokoptuje. Redakcja? Oczywiście dane personalne mogą być ujawnione, z tym że zdecydowanie odradzam przekształcenie tej kwestii w jakąś kartkę z pamiętnika, blog czy też dowód osobisty. Imię i nazwisko, wiek, (ulubiony piłkarz) + jakieś dane kontaktowe i w zupełności starczy. Rozmiar majtek sobie darujmy :wink:
Dział o FCUoM - w tym przypadku nie ma się co zastanawiać. Valvek podał jeden istotny argument, który powinien wystarczyć, ale i ja dodam coś od siebie. Jakby nie patrzeć przejęcie UNITED przez Grubego też jest (niestety) zapisane w kartach historii MUFC, wówczas ukształtowało się FC United i widzę prostą zależność - skoro nazwisko pana G widnieje w dziale "o klubie", to jakaś notka informacyjna (są chętni do pracy, zatem można uaktualniać) o klubie z Gigg Lane jest po prostu niezbędna.
Pomysły Matesa przypadły mi do gusta, co nieco można wszczepić u nas, jeśli na MS nic nie wypaliło. Ekipa na ESCupie się powoli rozpada i to raczej z tego powodu powinniśmy zaniechać tworzenia działu o tej gierce. Dziecinada? Różnie na to patrzą, ale sporo nocek się spędziło, klikając na UNITED, ja bym to jednak nazwał inaczej.
Żadnej komercji, ale źródła utrzymania (w zdrowych ilościach) jak najbardziej. Niebawem powinniśmy rozpocząć współpracę z pewnym forum bukmacherskim, może uda się skołować nowy serwerek - wówczas miałbym przed oczyma świetlaną przyszłość, Wojtek z pewnością pomógłby przy downloadzie.
Wakacje już praktycznie w toku, newsów coraz mniej, dlatego z tłumaczeniami na pewno nie będzie problemu. Red wraca, Stojko również, żelazna ekipa nie zamierza się poddawać, no i być może Niurek nas wspomoże - kilka dób i mamy wszystko zrobione na picuś glancuś.
Wszystko podpasujemy pod laya, nie odwrotnie. Swoją drogą, obecne obrazki nie budzą żadnych zastrzeżeń pod względem jakości, a ich rozmiary są koniecznością, biorąc pod uwagę rozkład strony. Logowanie? Uważam to za rzecz niezbędną, po pierwsze ułatwi wszystkim robotę, po drugie to standard w innych zakątkach internetu. Postaraj się o to Pejt, prosimy.
Konkursy i typery - fajna forma rozrywki. O nagrodach wspominał raz Diabeł, możemy liczyć na jakieś podarunki z jego strony, co na pewno cieszy. Poza tym reklama sklepu CoL do czegoś zobowiązuje i od nich też niekiedy powinniśmy dostać we władanie jakiś skromny gadżet, do tego sponsor, o którym pisałem wyżej.
Co ja zamierzam robić na stronie? Jeśli spełniam wasze oczekiwania, to funkcja zastępcy Pejta stoi przede mną otworem - oczywiście aktualizacje, newsy, moderowanie, tłumaczenia, live, sondy, (felietony) - ogólnie, powiedziałbym, że jestem chłopak od czarnej roboty i każdego zajęcia mogę się imać - nie widzę przeszkód. Wszystko wskazuje na to, iż na następny sezon będę miał C+ (jeszcze nie na 100%) - wówczas relacje na żywo prowadziłbym z ogromną przyjemnością, a i mielibyśmy chyba najszybszy przekaz w kraju, bo TV stoi 10cm obok monitora.
Przepracujmy te wakacje w pocie czoła, potem będzie już szło z górki. Nowy serwis, całkowicie odmieniona szata graficzna na pewno pozytywnie wpłyną na ilość odwiedzających. Ja jestem dobrej myśli i cieszę się, że mogę pracować na ManUtd.PL, z wami :wink:
capo di tutti capi
MUSC PL
|