orlos007 napisał(a):Wojtek3 napisał(a):Tak myslalem :/
A czemu ":/"?? Źle?? Przecież tam są wszystkie bramki. Czasami nie działają linka ale zazwyczaj jest ok. Zresztą zobacz na forum w komnacie mój temat o linkach. Wczoraj sprawdzałem sezon 2006/07 i ostatnie miesiące były OK
Widze, ze nie wiesz co to jest soccerpulse. Wiec Ci wytlumacze...
Serwis soccerpulse.com powstal dla kibicow pilki noznej, mozesz wejsc poczytac newsy itp Powstalo takze forum, a w nim dzial SOCCER VIDEO. Wielu ludzi z calego swiata zgrywa, konwenteruje pliki z filmami, od ligi japonskiej po angielska. Wykonuja mase roboty, bo ten plik trzeba oblozyc kodekiem i innymi pierdolami. I tu zaczyna sie cala akcja. Zeby pobierac pliki, zazwyczaj musisz zrobic cos od siebie. Na przyklad wgrac ten plik na inny serwer, np szybszy, zeby ten ktos widzial ze sie starasz, o udostepnieniu jakiegos swojego pliku nie mowiac. Zazwyczaj nikt nawet nie pisze posta dziekuje...
Juz wiesz o co tam chodzi ? A teraz spytam sie czy masz zgode autora na udost pliku na stronie ? Domyslam sie, ze nie. Ja na soccerpulse jestem juz ponad 4 lata, 2 lata forum, znam bardzo duzo osob, ktore nawet jeszcze przed wrzuceniem linka na forum wysylaja go na mejla. Ja taka zgode posiadam, dodam, ze jedne user kiedys zrobil dym na stronie japonskiej o liverpol'u bo udostepniali jego pliki i podszywali sie pod nie. Zamkneli serwis. Chcialbys zeby zamkneli i nasz ?
:!: