Pejter napisał(a):Kuba_^^ napisał(a):Zagraliśmy dość głębokimi rezerwami
No wiesz, ale ci wszyscy zawodnicy to jednak nasze największe nadzieje na przyszłość obecnie. Uważam, że takim składem powinniśmy z Coventry wygrać. Z relacji radiowej wynikało, że mieliśmy przewagę, ale Coventry bezlitośnie nas skontrowało. Mówi się trudno.
Bardzo nie podobała mi się postawa naszych fanów. Kibice Coventry byli głośniejsi przez cały mecz. Cały stadion wrzał, gdy goście mieli piłkę, a nie gospodarze... Poza tym kibice (?) zaczęli opuszczać stadion kilkanaście (!) minut przed zakończeniem spotkania...
To, ze kibice opuszczaja stadion kilka minut przed meczem to nic nowego. Pamietam mecze w CC czy FA Cup z Burton i Exeter, w 85 min nie bylo juz polowy stadionu.
Co do CC to ja zawsze bylem zwolennikiem tego pucharu, bo zawsze jesli sie nie uda sezon to zawsze mozna cos zgarnac, przykladem chocby 2 sezony temu.
Co do meczu, ogladem LIVE. Co moge napisac, nie mielismy prawa byc zgrana ekipe podczas tego meczu, srodek z O'Shea funkcjonowal bardzo smiesznie, to nie jest miejsce dla niego. Beznadziejnie Anderson, Nani oraz Eagels. Dong wcale nie lepiej, a sytuacja kiedy Nani mu swietnie dosrodkowal miala byc wykoczona pieknym strzalem.
Co do obrony, podobala mi sie gra Pique, ostra bez pardonu, wyroznial sie na tle Evans'a i reszty.
Kuszczak cos tam bronil, przy dwoch golach byl bez szans.
Szkoda, szkoda bo myslalem, ze powalczymy o CC, a tu taka wpadka, coz. CC powinno wygrac Liverpool bo w meczu z Reading za bardzo dostrzec rezerwowych zawodnikow nie moglismy.
Valverde - niezle skasowales Stojka