Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje
radzio Offline
Cantona

Liczba postów: 2,113
Reputacja: 8
Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje
Giggsy napisał(a):Mam taką małą prośbę - nie dodawajcie tekstów Wiktora, bo tylko wam opinię psuje. Słyszałem już, że jest młody, że jeszcze się uczy, ale co z tego skoro pisze beznadziejnie i nie robi żadnych postępów? Jak dla mnie kompletnie się nie nadaje. No ale to tylko moje zdanie.

Nie mam żadnych uprzedzeń do Wiktora, ale jego teksty są zwyczajnie bardzo słabe.

Będę to powtarzać do znudzenia - nie od razu Kraków zbudowano. Trzeba być cierpliwym bo ja tam w niego wierzę, a jak do tej pory nie mam tendencji do pomyłek w tych sprawach ;-). Szanuję Twoje zdanie, tylko o wiele łatwiej by było gdybyś napisał co Twoim zdaniem Wiktor ma poprawić bo taka krytyka jest jak najbardziej na miejscu i jest nawet oczekiwana, ale pisanie "Nie dodawajcie tekstów Wiktora bo jest słaby" mnie nie przekonuje, chciałbym usłyszeć coś w rodzaju uzasadnienia/opinii czy jak już wyżej pisałem swego rodzaju listy rzeczy, w których Wiktor "daje dupy" i co powinien poprawić. Wtedy jemu będzie łatwiej się poprawić a mi to egzekwować ;-).

Pozdrawiam

P.S.
Nie bójcie się pisać takich uwag ;-) dzięki temu Redlog może podnosić swój poziom, o co przecież nam oraz Wam zapewne chodzi ;-).

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
27-02-2008 19:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - radzio - 27-02-2008 19:29
Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - R.A.B. - 25-02-2009, 23:26
Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - R.A.B. - 26-02-2009, 19:48
Kim są Czytelnicy Redloga? - radzio - 20-09-2009, 09:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości