Stojkovic napisał(a):Czemu wnioskujesz, że skoro oglądałem test obu konsol, to nie czytałem o ich parametrach?
No to jednak nie potrafisz czytać :lol: nie wiem o co ci chodzi, ani gdzie coś takiego napisałem :roll:
Stojkovic napisał(a):2. No skoro dla ciebie to gówno, to sam pozbawiasz się możliwości zdementowanie swoich racji (w tym przypadku błędnych wniosków)
Jakich błędnych wniosków k***a ?? Nie załamuj mnie :shock:
Stojkovic napisał(a):Jakie możesz miec pojęcie o tym co obecnie prezetuje PS3? Wynika z tego co piszesz, że zadne.. a swoje opinie wyciągasz z CD Action
Jak dyskutujesz ze mną to nie pisz o sobie
Bo z tego co piszesz to czarno na białym widać, że nie miałeś bezpośredniego styku z porównaniem tej samej gry na xbox360 i PS3 obecnie
Stojkovic napisał(a):Nie martw się o Sony i gry na PS3 producenci staną na głowie by pisać gry na tę konsolę więc nie rozumiem twoich tez o sprzedawaniu poniżej kosztów produkcji...
buahaha to nie jest żadna moja teza tylko fakt i jakbyś był specem od konsol a nie tylko tak się mianował to byś o tym wiedział
Zresztą ja do ciebie pisze konkretnie a ty dyrdymały i jakieś insynuacje że coś wymyślam :lol: PS3 zmieniło swoją zawartość w porównaniu z tym co zapowiadano jeszcze przed premierą tej konsoli i to jest fakt, więc nie wiem z czym chcesz tu dyskutować :roll: a jeśli z faktami to... :roll:
Assasin's Creed porównane i na x360 i na PS3 dało wygraną pierwszej konsoli, na której gra chodzi idealnie (jak chcesz szczegółów to poszukaj sobie comparison 360 vs PS3) bo od początku była na nią pisana, a nie na szybko
Porównanie też Assasin's Creed z Uncharted, nowym hitem na PS3 również wypadło na korzyść xbox360, głównie właśnie w sferze grafiki, animacji postaci (ruchy, fizyka itd.)
I przede wszystkim naucz się czytać, bo już w poprzednim poście pogrubiałem tekst, a widać i tak nie dotarło :roll: Więcej nic zrobić nie mogę
woyteq napisał(a):tak wiem Macku mialem sie tu wiecej nie wypowiadac
Wypowiadaj się, przeciez chce zebyś się wypowiadał
woyteq napisał(a):Polecam z nowych pozycji zdecydowanie Manhunt2.
Napisz coś więcej o tej grze z punktu widzenia gracza
bo ja tylko widziałem jak tam chodzi koleś i zabija na wiele różnych sposobów
a o fabule itd. nic nie wiem
Cytat:Nowy NFS - jesli ktos po prostu kocha "rajdowki" to w pro street pewno takze zagra i mu sie spodoba.
Ja od kiedy zagrałem w Forze2 już w ogóle nie patrze na NFSy i inne takie beznadziejne samochodówki
jak będe sobie chciał w arkadówke samochodową pograć to wrzuce żeton do automatu i jazda
a w forzie2 można tak tunningować auta, że nfs się chowa
malować można... wszystko
jak się przegląda auta w markecie to aż dech zapiera czasem
oto przykład
<a class="postlink" href="http://forza.game-host.org/up/img/186.jpg">http://forza.game-host.org/up/img/186.jpg</a>
ps: Ja cie
Stojkoviću pytałem o twoje doświadczenie i to co widziałeś, co sprawdziłeś, a ty do mnie o NFSie w którego nawet nie grałeś , więc o jakich racjach mówisz? Bo moje racje są takie, że jestem przekonany, że ani ty ani tamten wyżej (nie pamiętam kto) na własne oczy się nie przekonał jeszcze o technicznej wyższości PS3, a już mówi, że faktycznie tak jest i co smieszniejsze, że to już widać :lol: