Moja jedenastka -
Trener - Sir Alex Ferguson - Doprowadzil Manchester United do 1/2 LM i odzyskał korone w Angli
Bramkarz - Petr Cech - Świetna gra , często ratował Chelsea od porażek , chyba najrówniejszy ze wszystkich nominowanych
Prawa obrona - Daniel Alves - Robił furore w Puchare UEFA i Primiera Division - fenomenalna gra zarówno w defensywie jak i ofensywie , powołanie i gra w reprezentacji Brazyli co jest wielkim sukcesem
Środkowy obrońca - Nemanja Vidic - przebojem wszedł do pierwszego składu ManUtd i grał świetnie - Nie do zdarcia w obronie a jego strzały głową często dawały zwycięstwo Diabełkom
Środkowy obrońca - John Terry - Jak zawsze - świetna gra , popełniał mało błędów , jednak nie był juz tak skuteczny pod bramka przeciwnika jak w poprzednich sezonach
Lewa obrona - Eric Abidal - Fenomenalna gra , zrobił na mnie wielkie wrażenie - transfer do wielkiej Barcelony mówi sam za siebie ...
Prawy pomocnik - Dwóch wielkich na tą pozycje - Messi jak grał był fantastyczny .. tylko ile on grał ? Więc wybrałem Ronaldo - głównie jemu Manchester zawdzięcza swoje sukcesy w sezonie 2006/2007 - wkońcu dojrzał jego gra zaczeła być nietylko efektowna ale też efektywna
Środkowy defensywny pomocnik - Cesc Fabregas - Świetna forma szczególnie w drugiej połowie 2007 roku
Środkowy ofensywny pomocnik - Kaka - Tryumf w LM z Milanem , wybrany zasluzenie najlepszym graczem 2007 roku
Lewy skrzydłowy - Ricardo Quaresma - Może nie gra w najmocniejszej lidze i w wielkim klubie ale to co robi z piłka i obrońcami jest cudowne
Napastnik - Rooney - Dużo bramek szczególnie w końcówce sezonu która dla ManUtd była najważniejsza
Napastnik - Zastanawiałem się nad Alvesem i Ruudem ponieważ tej jedenastce potrzebny byłby świetny snajper którym napewno są Alves i Ruud , Wybrałem Van Nistelrooya głównie ze względu że dobrze grał by z Rooneyem w patze