Wojtek3 napisał(a):Skull alkohol super prezent nie powiem, ale chyba mi nie powiesz ze pijesz Bulmers'a i Baileys'a ? 8)
Te butelki z tyłu sie nie liczą :lol: tylko te 3 z przodu,akurat tam stoi Bulmers ,ale pod nazwą Magners gdyz idzie na import do Anglii - i nie pije tego syfu (smakuje jak szampan ,wino gazowane) pracowalem dla Bulmersa i kilka sztuk przytargałem do chaty. Natomiast Baileys'a bardzo chcialem,gdyz lubie go dolewac do kawy 8) zostało mi po Włoszech - cafe baileys :wink: no ale np Jameson to sie czesto pojawia u nas w domu :roll: W święta goscil tez Jack Daniels :twisted: Chociaz osobiscie wole czystą niż whisky,ale często sie decyduje bo dziewczyny lubią drinki :roll:
rozumiem - ja tam lubie Jameson'a i Bushmills'a elo 8)
Bushmills'a nie piłem :roll: Moja leci do Polski na początku lutego i bede miał więcej wolnego czasu - 10 luty gramy z Man City ,moze gdzies sie ugadamy w centrum w jakims pubie i napijemy na meczu? :wink:
Czemu nie, jak bedzie okazja to mozna nawet i szybciej, chyba, ze Cie laska nie chce puscic :lol:
HeHe ,wiesz ona jako jedyna ze mna patrzy na mecze United żeby mi zrobic przyjemnosc,była ze mna w pubie na Arsenalu no i jakby sie dowiedziala ze jade to pewnie by chciala,a ja raczej wolałbym byc sam,bo tak to musiałbym ją miec na oku,a tak to może ktos z City po pysku zarobi? :twisted:
ano fajna opcja, ich sporo w miescie 8)
Ja jeszcze nie widzialem żadnego,ale za to herby Liverpolu czy Arsenalu często - mimo wszystko Man Utd jest chyba najbardziej popularny.
ja od maja minalem z 20,30 8)
Więc jest opcja że którys podpadnie :wink:
Tak apropo - 2 lutego jest jeszcze Tottenham :twisted:
po meczu zawsze mozna jeszcze na melanz sie ustawic 8)
Jest wiele opcji :wink: zgadamy się jak bede wiedzial cos wiecej 8)
Zaraz nas Pejt opierdzieli że sobie czat urządzilismy :lol:
on nam moze :lol: 8)
fakt 8)
co slychac? :lol:
U mnie prawie wsztstko dobrze :wink:
why almost ? 8)