Stojkovic napisał(a):No a nie?
Heh :lol: Nie wierzę
Stojkovic napisał(a):Roy Caroll...
Co Roy Carroll? Wg ciebie nie potrafi grać w piłkę? Dla średniaków czy klubów z miejsc 16-20 jest w sam raz w Premiership
Stojkovic napisał(a):No nie wiem, czy nie trzeba mieć nieco siły, by dokopac do tej bramki z prawie połowy.
Szczerze mówiąc prawie się cukierkiem udusiłem/udławilem, jak to przeczytałem :lol:
W ogole to trzeba mieć nieco siły by chodzić, a już żeby biegać to w ogóle krzepe jak wół trzeba mieć... Trzymajmy poziom dyskusji, bo znów się zaczyna absurdalne gadanie
Stojkovic napisał(a):A ja powiem, że nie widze w czym Eagles miałby być od niego gorszy
Już wypisałem w czym jest gorszy.
Na dodatek podobnie chyba uważał Ferguson, bo przez lata obaj byli w kadrze United w jednym czasie i to Richardson dostawał dużo więcej szans gry od Eaglesa
Stojkovic napisał(a):A w ilu meczach z CFC grał?
Potrafisz odpowiadać na pytania? Zatem ponawiam pytanie - o ktorym meczu z Chelsea mówisz?
Stojkovic napisał(a):Ja też nie będę uważał i gloryfikował Naniego, bo w sumie mało strzela i wogóle dobrze, że się nie przewrócił przy tych bramkach co strzelił...
A przy której bramce Nani się na nogach zachwiał?
Ja nie wiem czy ciebie można poważnie traktować, czy jesteś normalny. Wypisujesz rzeczy tak niedorzeczne, że wierzyć mi się nie chce. Ja mówie o bramce z Evertonem, o konkretnym przypadku gdy Eagles ewidentnie się potknął i zachwiał na nogach, a ty odbijasz bez sensu pileczke i zarzucasz takie coś Naniemu, takie coś to w piaskownicy, a nie tutaj :roll:
Jak mało strzela? Strzelił dwie bramki w tym sezonie, ma 8 asyst. To jest mało?
Porównując tych zawodników kompromitujesz się po raz kolejny, opamiętaj się, bo naprawdę to żadna przyjemność takie rozmowy prowadzić :roll:
Stojkovic napisał(a):Którymi? Bo moze konkretnie daj linki jak ja, to będę wiedział do czego się odnieść.
Nani praktycznie wszystkie bramki strzela w jednakowy sposób, więc bez błazenady i takich pytań :roll: Nie widzialeś tych bramek? Bo jak nie, to o czym mówisz?
A jak widzialeś, to po co prosisz żeby ci linki wysyłał?
Ehh
Od jakiegoś czasu
Stojkoviću poziom dyskusji pod względem merytorycznym na tym forum nieco się podnióśł i wypadałoby się do niego dostosować. Nie ma wymian linków, opierania się na slajdach z youtube, ani czcej gadki tylko o sympatiach
Pejter napisał(a):Park przez ponad 4 miesiące tego sezonu miał kontuzję i ile Eagles grał?
No był taki moment, w którym niedostępny był Giggs, Nani i Park... Jakoś wtedy też nie bardzo Eagles grał