Stojkovic napisał(a):No nie grał, bo jest Nani, ale czemu odrazu skreślać Chrisa i mówić że szansy nie dostanie wcale już?
Pisałeś o tym, że jeżeli któryś z czwórki Ronaldo, Giggs, Nani, Park będzie miał kontuzje to Eagles dostanie więcej szans. Dlatego pokazałem ci, że tak nie było. Kontuzja dwóch z tej czwórki da mu szansę na występy trochę dłuższe niż kilka minut, ale o czym my tu mówimy, tfu, tfu!
Cytat:Ale ja nie miałem na myśli celu wypożyczenia, ale sam fakt. Maciek zasugerował że w wieku Chrisa już nie można wypożyczyć go. A ja sie z tym nie zgadzam.
To akurat pisał Maro, ale to szczegół. Jemu chodziło o to, że w tym wieku wypożyczenie w takim celu, o którym mówiłeś, nie jest jakimś super trafnym pomysłem, bo chyba nie przyniesie zbyt wielu korzyści.
Stojkovic napisał(a):Ale niby dlaczego bramki Naniego mają być lepsze od bramek Eagelsa? Oczywiście nie można odmówić techniki i efektowności goli Naniego, ale Eagles tez strzelił bardzo ładne bramki i to chciałem pokazać.
Ale pisaliśmy o mocy strzału, nie o ładnych bramkach.
Stojkovic napisał(a):]Ja nigdy zwolennikiem Richardsona nie byłem
Co nie oznacza, że możesz umniejszać jego umiejętnościom, a wywyższać Eaglesa. Sorry, Stojko, ja też miałem nadzieje z nim związane, nawet po meczach ze słabymi Azjatami, ale rzeczywistość jest brutalna. Talent ma, ale chyba nie na MU, który walczy o najwyższe trofea.
Stojkovic napisał(a):przebojowość? hmmm
W takim sensie, że hasa po skrzydle, że aż miło patrzeć. A że mało z tych rajdów wynikało to już druga sprawa
Stojkovic napisał(a):Dlatego napisałem że Eagles dysponuje silnym uderzeniem
Ale w tych twoich linkach tego nie widać. Do takiego lobu bardziej potrzebna jest technika, każdy zawodnik potrafi dokopnąć piłkę z połowy do bramki. A lob też nie był silnym uderzeniem - bardziej precyzyjnym.
Stojkovic napisał(a):Ale dlaczego pisząc o bramkach dodajemy że przewróciłby się czy że by coś jeszcze innego zrobił. Strzelił ładną bramkę i to się dla mnie liczy. Tevez też zyznął i dopiero przy 2 próbie strzelił gola...
No i ty też do razu to wytknąłeś Tevezowi :wink: A pisanie o tym, że Nani się przewraca jest dla mnie tylko głupią zaczepką w kierunku Maćka, który przecież napisał prawdę.