Skull napisał(a):Sam widziales ze grac potrafi i zrobil na mnie wieksze wrazenie niz np Bardsley, wierze ze bedzie coraz lepszy i wkoncu sie doczeka gry ,ale wiem że nie bedzie to łatwe.
Sam sobie odpowiedziales na to pytanie
Skull napisał(a):Ty tak to widzisz Wink Ja uważam że dzieki dobrej grze zasłużyl na szanse Twisted Evil
Uwazasz, ze dzieki 4 grom w okresie przygotowawczym dostal szanse 8 gier w tym sezonie ( na pewno 8 ? ). :|
Skull napisał(a):Tylko oni wszyscy sami decydowali sie na transfer, poddali sie i nie mówie że teraz,widząc że nie maja szans przy tak dużej konkurencji,oni już na starcie nie mieli odwagi stawic czoła kolegom,uwierzyc w siebie. Pokazują to mecze druzyny rezerwowej z ostatnich kilku lat,a pozniej gra poszczegolnych zawodnikow w pierwszej druzynie.
Z tego co wiem, to problemem bylo to, ze wiekszosc zawodnikow nie chciala marnowac swojej kariery na lawce podczas gdy mogli grac w srednich ekipach Premier League albo mocnch The Championship. Zreszta nie mozesz wiedziec, ze nie chcieli stawic czola, bo taki Marcus Neumayer, ktorego Fergie walczyl 4 lata, gdzie latal co 3 tyg do Niemiec do jego starych i dawal im koszulki by go w koncu sprowadzic, chlopaka sprowadzil, rozgrywal eleganckie mecze w srodku z Jonesem ( nie Richtiem, Davidem
) a pozniej mial opaske, zostal sprzedany od tak sobie bez szansy gry w kadrze.
Ostatnimi czasy dobra decyzje podjął Bardsley ktory dla mnie promowal sie podobnie jak Simpson, a takze Evans.
Rozumiem Cie, wierzysz w niego i widzisz godnego nastepce na prawa flanke, ja to widze inaczej.