RedLucas
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
|
Re: PL: Manchester United - Newcastle Utd (17.08.2008; 17.00)
No niestety zagraliśmy naprawdę słabo. Pierwsza połowa jeszcze przyzwoita. Mielismy swoje szanse, lecz nie potrafiliśmy ich wykorzystać. Sporo szczęścia miało też Newcastle (obrona głową strzała Campbella). Jak dla mnie jedno jest pewne. Tym składem personalnym nie mozemy dużo ugrać. Nie dość, że podstawowy skład jest zdziesiątkowany, to jeszcze nie mamy wartościowych zmienników :/
Co do drugiej połowy to ta była bardzo słaba. Niby dużo utrzymywaliśmy się przy piłce, niby 'siedzieliśmy' na ich połowie, ale brakowało pomysłu na sforsowanie obrony Newcastle. W moich oczach zawiódł Scholes. W takiej sytuacji od zawodnik takiego kalibru oczekuje się więcej, niż pare crossów na drugą stronę boiska. Poza tym jeśli nominalni boczni obrońcy (Rafael i Evra) grają na skrzydłach pomocy to chyba jest coś nie tak....
No nic pozostaje mieć nadzieję, że w spotkaniu z Portsmouth uda nam się zdobyć trzy punkty.
"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
|
|
17-08-2008 18:49 |
|