Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 1-1 Newcastle United (17.08.2008)
matys Offline
Reputacja: 1000

Liczba postów: 3,225
Reputacja: 7
Re: PL: Manchester United - Newcastle Utd (17.08.2008; 17.00)
Jak się jebie to się jebie, tak to zwykle w życiu bywa.

Nie dość, że szpital w drużynie, to jeszcze tracimy Teveza z przyczyn osobistych, i w tym momencie jesteśmy w dupie, bo nie mamy napastnika na ławce, który w przypadku niekorzystnego wyniku mógłby jeszcze wzmocnić ofensywę. Dajmy te 30 baniek za Berbatova, bo inaczej możemy brutalnie sie przekonać po zamknięciu okienka, ze nie ma kto goli strzelać.

Dwa, od 25 minuty gramy 10 piłkarzami i 1 przeszkadzaczem. Środek pomocy w tym momencie opiera sie na Scholesie i Rooneyu, który próbuje coś działać(pytam się kurwa, gdzie jest ten Rooney który ma przejąc po Ronaldo miano najlepszego strzelca ekipy!), O'Shea nie liczę, bo naprawdę nie warto. Też potrafię tyle co on...

A co do ocen, to bardzo pozytywnie bym ocenił Campbella, naprawdę dzisiaj pokazał sie ze świetnej strony. Posypuje głowę popiołem, ale jeszcze mnie do końca nie przekonał, czekam dalej, ale widać spore możliwości. Miał dzisiaj pecha, bo gdyby nie ten zasrany fart Givena, to by wpisał sie na listę strzelców.

Obrona w porządku, a nawet bardzo dobrze, no może poza Brownem, który tak jak w sparingach w drugiej połowie zostawał z przodu i Guttierez wszystkie akcje przeprowadzał prawą. Jak gramy bez defensywnego pomocnika, to te wypady Browna są bardzo niebezpieczne, z perspektywy straty piłki(można tak napisać?). W pierwszej połowie dawał rade, a drugiej przeciętnie, z przodu też potem już nie pokazywał nic.

Fletcher gdyby nie fakt, ze zajebał przy straconej bramce, mógłby mecz uznać za bardzo dobry. Pięknie się zachował przy golu na 1-1, wyprzedził gościa i świetnie ułożył stopę, tak że Given chociaż raz dał dupy.

Rooney... Ehh, nie wiem jak to skomentować, bo z jednej strony harował, ale z drugiej pod bramka rywali nie stworzył zagrożenia ani razu. A to jest do kurwy napastnik! 15 goli to maks Wazza przy takiej grze ustrzeli w sezonie.

Giggs, Scholes na 3 bym powiedział, Giggs może na 3+.

Dobra teraz 2 pytania mam:
1.Co to za akcja z tymi flagami przed meczem na których pisze:Get on, with the game'? Co to w ogóle znaczy?
2.Na Stretford przed meczem ułożyli z kartek napis 'PLEASE'. Nie kumam, co to miało znaczyć.

Newcastle gratuluje Guttierez'a.

My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
17-08-2008 18:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United - Newcastle Utd (17.08.2008; 17.00) - matys - 17-08-2008 18:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości