Wojtek3 napisał(a):Nie przypominam sobie, zeby Wesley miał poczatek słabiutki i zeby zawinił..
W wiekszosci bramki ktore wpadly z jego winy to gdy gral na środku za kogos,no a tutaj mowimy o prawej stronie,podalem Ci tylko przyklad ,konkretów już nie pamietam, ale wymienilbym kilku piłkarzy ktorzy bawili sie z nim jak z amatorem, do tego dalej uważam że Brown jest dobrym prawym obronca ,ale wedlug mnie gorszym od pozostalych podstawowych obronców United,dlatego że tamci grają bardzo dobrze i weglug mnie wszystkim trzem nalezy sie miejsce w takiej jedenastce ,a Wes jest co najwyzej trzecim prawym obronca tego sezonu w premiership. Ale to i tak chyba dobre osiagniecie skoro nie gra na swojej nominalnej pozycji? Zreszta uważam że na prawej gra duzo lepiej niż w środku...
Wojtek3 napisał(a):Wiem, ze wkurwiło Cię, ze Maciek nie dał takiego typu jak Ty w 11 sezonu,
:lol: :lol: :lol:
Wkurwilo? lekko przegioles, :lol: Po prostu sie z tym nie zgadzam, tym bardziej ze nie umiescil w niej Evry a znalazl miejsce dla Browna :wink:
Wojtek3 napisał(a):Uwazasz, ze zastapienie Garego to nic takiego ? Wiec zapewne wolalbys, zeby wystepowal tam Fletcher, O'Shea
Teraz to Ty rozgrzebujesz niepotrzebnie ten bajzel,bo powiedzialem że godnie zastepuje Garego i gra solidnie ,wiec o co Ci biega? :roll:
Wojtek3 napisał(a):Jak juz sie czepiac to konkretnych faktow i sytuacji, a na chwile obecna fakty sa takie, ze mamy najlepsze defensywe na Wyspach
Tez tak uważam,ale mimo wszystko to nie otwiera Wesowi drogi do tej jedenastki,bo to zasługa całej defensywy że do tej pory stracilismy najmniej bramek w premiership, sporą role też odegrał w tym Edwin! Opierając sie na takiej argumentacji to w tej 11 powienien byc Rooney lub Tevezmbo przeciez mamy najwiecej strzelonych goli :twisted:
Brown rozgrywa dobry sezon,bywalo że to on byl najlepszym zawodnikiem tej stalowej obrony,ale nie zawsze trzyma równy poziom,dlatego uważam że np Sagna czy Jonhson bardziej zasługują na miano bycia w takim zestawieniu a Brown delikatnie z nimi przegrywa,mimo tego ciągle uważam go za dobrego, ile razy mam Ci to jeszcze napisac byś nie zarzucał mi krytykowania jego osoby?