Stojkovic napisał(a):Słyszałeh troszku, ale boja sia że cegle mnie przyślo
Żadnemu myślącemu choć trochę człowiekowi nikt cegły nie przyśle... a jak ktoś kupował u użytkowników bez komentarzy, którzy nie godzili się na opcję za pobraniem, to jego problem
Ja już kupowałem przez allegro gry wielokrotnie i zawsze wszystko było ok...sprzedawałem też gry na allegro i cegieł nie wysyłałem zazwyczaj
Stojkovic napisał(a):Ale pod kątem ogólnego wrażenia jak gra się prezentuje? Warto kupić?
Jak nie chcesz, żeby ominęło cię coś wielkiego, to nie kupuj. Jedna z lepszych gier w jakie grałem, nie wiem jak na PC bo będzie już polska wersja językowa i komputery mają różne parametry, więc grafika na każdym będzie inna
Stojkovic napisał(a):No właśnie w jakich dzielnicach można wbijać w nocy na chatę komuś? Do tego jeszcze nie doszedłem (no laughing please).
Będziesz to miał, spokojnie
Tam się na początku mieszka w murzyńskiej dzielnicy w domu na takim zakolu, to te domy w pobliżu znajdujące sie po prawej stronie jak się wyjeżdża z tego zaułka, można obrobić.
Ale GTA IV całkowicie rekompensuje głód GTA jaki towarzyszł między innymi mnie od momentu, gdy przeszedłem San Andreas i dowiedziałem się, że są prace nad kolejną częścią.
Klek napisał(a):A uważasz że to prawo jest dobre?
Szczerze?
Prawo jak prawo, po prostu jest. Czy jest dobre to nie wiem, ja się wychowałem na GTA, Postal i innych grach i polską wersją Fritzla nie jestem, nauczycieli nie biłem, sąsiadów nie okradałem...
Uważam, że takie informacje są przydatne dla rodziców i nie ma nic złego w oznaczeniach kategorii wiekowych w grach czy programach tv. Decyzja jak zwykle należy do rodziców, czy pozwolą dziecku grać w takie gry, czy nie, a jeśli tak to w jakie i w ile...
Uważam, że 10 latek nie powinien raczej grać w Condemned czy Resident Evil, bo lekko mu się psycha jednak może zryć, ale też bez przesady. Gwałcicielami, mordercami nie są ludzie, którzy z pewnymi zjawiskami byli w zdrowy sposób zaznajamiani... oni mieli sto tysięcy zakazów, przez co nie potrafili sobie normalnych stosunków z ludźmi ułożyć
także oszołomy typu Dorota Wellman, ktora robi z siebie wielką obywatelkę UE, kobietę nowoczesną, żartobliwą i postępową, niestety nie ma zbyt wielu argumentów gdy opluwa gry komputerowy i prowadzi przeciwko nim osobisty Dżihad