Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polskie drużyny w europejskich pucharach
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach
Cytat:Tottenham Hotspur Londyn - Wisła Kraków 2:1
Bramki: David Bentley 33, Darrent Bent 73 - Tomas Jirsak 34.

Żółte kartki: Jamie O'Hara (Tottenham), Radosław Sobolewski, Patryk Małecki (obaj Wisła).

Sędziował: Lucilio Batista (Portugalia).

Tottetham: Heurelho Gomes - Gareth Bale, Ledley King, Jonatan Woodgate, Chris Gunter (57 Jamie O'Hara) - David Bentley, Didier Zokora, Jermaine Jenas, Aaron Lennon (57 Fraizer Campbell) - Giovani dos Santos (71 Benoit Assou-Ekotto), Darrent Bent

Wisła Kraków: Mariusz Pawełek - Peter Singlar, Marcin Baszczyński, Cleber, Junior Diaz - Rafał Boguski (73 Patryk Małecki), Radosław Sobolewski, Mauro Cantoro, Tomas Jirsak (61 Wojciech Łobodziński), Marek Zieńczuk - Paweł Brożek (79 Andrzej Niedzielan).

Wisła nie jest bez szans, wprawdzie przegrali ale nie jest to porażka która definitywnie przekreśla szanse na grę w fazie grupowej UEFA. Najważniejsze jest to że strzelili bramkę na wyjeździe. Teraz trzeba zrobić powtórkę ze meczu z Barcelona (ten w Krakowie) i będzie dobrze Wink

Cytat:Austria Wiedeń - Lech Poznań 2:1 (0:0)
Bramki: Franz Schiemer 63, 76 - Hernan Rengifo 65.

Żółte kartki: Zlatko Tanevski, Robert Lewandowski, Bartosz Bosacki, Dimitrije Injac (Lech), Thomas Krammer, Jocelyn Blanchard, Mario Bażina, Jacek Bąk, Milenko Aczimovicz (Austria).

Sędziował: Cuneyt Cakir (Turcja). Widzów: 7206.

Austria: Szabolcs Safar - Joachim Standfest, Jacek Bąk, Franz Schiemer, Mario Majstorović - Thomas Krammer (79-Emin Sulimani), Matthias Hattenberger, Jocelyn Blanchard (90+1-Xiang Dun), Milenko Aczimovicz - Mamadou Diabang (50-Mario Bazina), Rubin Okotie.

Lech: Krzysztof Kotorowski - Bartosz Bosacki, Zlatko Tanevski, Manuel Arboleda, Grzegorz Wojtkowiak - Dimitrije Injać, Rafał Murawski, Tomasz Bandrowski - Robert Lewandowski (90+2-Jakub Wilk), Semir Sztilić (80-Sławomir Peszko) - Hernan Rengifo.

Liczyłem na zwycięstwo Lecha... meczu nie oglądałem więc ciężko mi ocenić grę Poznaniaków. Podobnie jak Biała Gwiazda, Kolejorz przegrał 1:2 i również nie jest bez szans w rewanżu.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
19-09-2008 07:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
LM: Krok w tył Wisły - paolo - 31-07-2008, 11:31
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Foster - 19-09-2008 07:12

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości