Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Chelsea?
Ankieta jest zamknięta.
Edwin van der Sar 0% 0 0%
Gary Neville 0% 0 0%
Rio Ferdinand 33.33% 3 33.33%
Jonny Evans 11.11% 1 11.11%
Patrice Evra 11.11% 1 11.11%
Owen Hargreaves 11.11% 1 11.11%
Paul Scholes 0% 0 0%
Darren Fletcher 22.22% 2 22.22%
Park Ji Sung 0% 0 0%
Tomasz Kuszczak 11.11% 1 11.11%
Cristiano Ronaldo 0% 0 0%
John O'shea 0% 0 0%
Razem 9 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Chelsea 1-1 Manchester United (21.09.2008)
BartiMU Offline
Member

Liczba postów: 118
Reputacja: 0
Re: PL: Chelsea 1-1 Manchester United (21.09.2008)
Carlitoss napisał(a):
Olle napisał(a):Może niewiele osób się ze mną zgodzi, ale uważam, że był to kolejny dobry mecz w wykonaniu United.

Ja w pełni się z tobą zgadzam.

A ja dołączam do waszego grona Big Grin

Mecz na prawdę szybki, żywy było co oglądać, Chelsea nie wiedziała co się dzieje w pierwszych 15 minutach. Wydawało im się że będzie jak zawsze, United zagra w obronie itp. A tu jaka niespodzianka. Atak to był nasz żywioł i opłaciło się. Piękna akcja Evry, podanie do Berby strzał dobitka Parka i mamy 0-1 Big Grin Szkoda że po tym golu wróciliśmy się do tyłu i choć do przerwy udało się utrzymać wynik to szkoda bo gdybyśmy docisnęli mogło być ciekawie.

Szkoda że nie strzelił Fletcher. No i tak... TOMEK KUSZCZAK! Myślę że godnie zastapił Van der Sara który wcześniej pięknie obronił strzał Maloudy. Tomek pokazał się na prawdę z dobrej strony broniąc strzał m.in. Joe Cole'a i mając kilka innych interwencji. Raczej przy bramce nie miał szans no ale zagra we wtorek z Boro, mam nadzieję a z tego co wiem na ManUtd.com piszą że Edwin powróci na Bolton. Przez ten czas co go nie widziałem na prawdę wiele zmian w jego grze, na dobre Big Grin Widzę w nim przyszłościowo bramkarza nr 1.
Ferdinand i Evans, dobry meczyk szczególnie chwale Evansa bo mieć 20 lat i grać w takim meczu i na tak dobrym poziomie, niesamowite, a Rio klasa sam dla siebie, szkoda jednak straconego gola. Gary widać że powraca do formy i naprawde jest OK. Evra wg. mnie kolejny dobry mecz.

Park, ładnie ładnie, do tego gol i zadziorność tak siła była nam potrzebna. Trochę zaspany Fletcher no i Scholes był jak było mogło być lepiej. Za to Hargreaves zaprezentował się bardzo dobrze, na początku dobre rajdy prawą stroną a potem dobra gra w środku pola.

No i atak. Berba, zaspany był poza tym strzałem nic takiego ale mam nadzieję że wkręci się w rytm gry MU Big Grin wierze w niego. Na pewno cieszy występ Rooney'a. Miał dobrą sytuacje ale obronił Cech dużo walki,serca i kilka dobrych zagrań. Czekam na pierwszą bramke Roo dla MU bo nalezy mu sie. Być może już z Boro Big Grin A może i z Boltonem, jak wiemy lubi "Kłusakom" strzelać bramki Big Grin

Rezerwowi o ile już Tomka oceniłem to milo widzieć na boisku Ronaldo, trochę mu jeszcze brakuje do optymalnej formy ale będzie dobrze. O'Shea nic wielkiego nie pokazał ale jak wszedł to wszedł.

No póki co po 4 meczach mamy 5 pkt. Dość odległe miejsce w lidze al nic straconego mamy jeszcze mecz do rozegrania i szanse na Mistrzostwo po 4 meczach wcale nie są stracone. Trzeba się wziąć w garść i jechać rywali Big Grin Manchester United 4ever!

Może takie porównanie

Sezon 2007/2008

Po 4 meczach 5 punktów, koniec sezonu Mistrzostwo Anglii

Sezon 2008/2009

Po 4 meczach 5 punktów, koniec sezonu ... Big Grin

Manchester United
21-09-2008 18:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Chelsea 1-1 Manchester United (21.09.2008) - BartiMU - 21-09-2008 18:39

Skocz do: