No to może tak... był to dobry mecz ale szkoda niewykorzystanych sytuacji United. Jednym słowem był to "spacerek". Martwią mnie nieco kontuzje. Najgorzej Scholes, 8 tygodni bez "Rudzielca"! Szkoda , szkoda. Dalej jestem ciekaw co z Rooney'em rozegrał bardzo dobre spotkanie i chyba zatkał usta krytykom. lawka chyba mobilizująco na niego działa! Oby jednak kontuzja nie była groźna i był w stanie wystąpić na Ewood Park. Zasłużone 3 pkt i oby tak dalej, widać że jest United łapie formę!
van der Sar - po raz kolejny bezrobotny, ale gdy trzeba było zadziałał - 6,5
Rafael - po pierwsze to brava dla SAFa za to że daje młodym ogrywać się na takim poziomie. Ma rację bardzo dobry mecz Brazylijczyka - 8,5
Rio - hmmm... co tu dużo mówić Rio to Rio

- 8
Vidic - j.w. - 8
Evra - trochę brakowało mi jego rajdów, ale może to taktyka Sir Alexa? Dobry mecz - 7,5
Ronaldo - widać że łapie formę asysta i kilka dobrych akcji to potwierdza - 8,5
O'Shea - niewidoczny, choć broił dobrze - 6,5
Scholes - grał 15 minut i dlatego nie ocenie, wracaj do zdrowia Paul !
Nani - kilka dobrych zagrań mieszanych ze słabymi - 6,5
Berbatov - to był jego mecz wykorzystał błąd rywala no i piękny wolej, szkoda "100" z pierwszej połowy, w której był niewidoczny, za to w drugiej

- 9
Rooney - zatkał usta krytykom, jak już pisałem ławka działa, oby tak dalej Wayne

i oby dał rade zagrać z Blackburn - 9
Zmiany
Giggs -
Foster26 napisał(a):trzeba z niego zrobić środkowego pomocnika, na tej pozycji gra o wiele lepiej niż na skrzydle... bardzo dobre prostopadłe podanie, które otworzyło drogę do bramki Rooney' owi
- 8,5
Tevez - kolejny dobry mecz "Apacza" szkoda że bez gola - 7,5
Brown - bezrobotny, kilka akcji pod polem rywala, ogólnie na "+" - 7